Χωρίς τέλος φαίνεται να είναι οι υποθέσεις εξαπάτησης πολιτών από επιτήδειους που βάζουν στο μάτι τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς.

Ακόμη μια τέτοια υπόθεση έρχεται στο φως αλλά ευτυχώς το ανυποψίαστο θύμα γλύτωσε στο παρά τσακ τους τραπεζικούς του λογαριασμούς.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει στο Flashnews.gr ο γιος μια ηλικιωμένης Χανιώτισσας, η μητέρα του δέχτηκε κλήση το πρωί της Παρασκευής από άγνωστο αριθμό.

Όταν η ηλικιωμένη γυναίκα απάντησε, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, από την άλλη μεριά του ακουστικού, μια αντρική φωνής της συστήθηκε ως ο λογιστής της και άρχισε χρησιμοποιώντας διάφορες δικαιολογίες να της ζητάει να του αποκαλύψει ευαίσθητα τραπεζικά στοιχεία. Σε εκείνο το σημείο η ηλικιωμένη γυναίκα καθώς δεν αναγνώριζε την φωνή του ζήτησε να της αναφέρει το όνομα του λογιστή και εκείνος αμέσως της έκλεισε το τηλέφωνο.

Όπως αναφέρει ο γιος της ηλικιωμένης στο Flashnews.gr ο άντρας που κάλεσε το πιθανότερο να ήταν αλλοδαπός ενώ όπως περιγράφει στην συνέχει ο ίδιος όταν η μητέρα του, τον ενημέρωσε για όσα έγιναν κάλεσε τον αριθμό πάνω από δέκα φορές, χωρίς καμία απάντηση. Στη συνέχεια όπως ισχυρίζεται ο ίδιος του έστειλε και μήνυμα και ο απατεώνας με πολύ θράσος του απάντησε με προσβλητικές και υβριστικές εκφράσεις.

Σε κάθε περίπτωση οι απάτες έχουν γίνει καθημερινό φαινόμενο και χρειάζεται οι πολίτες να έχουν την προσοχή τους κατά τη διάρκεια των συναλλαγών τους και να μην μοιράζονται προσωπικά τους στοιχεία του.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook