“Πάγωμα”, θλίψη και οδύνη ακολούθησαν την είδηση ότι, μετά από 8 χρόνια μάχης, ο Στάθης Λαζαρίδης”, ο 35χρονος ειδικός φρουρός που είχε τραυματιστεί κατά τη διάρκεια επιχείρησης στα Ζωνιανά, έφυγε” από τη ζωή περίπου στις 22.00 χθες το βράδυ, στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν.

Οικογένεια, φίλοι, αγαπημένοι αλλά και η οικογένειά του στην αστυνομία, θρηνούν για το χαμό του αστυνομικού.

Η αδεφλή του, Σόνια, ανήρτησε το παρακάτω σχόλιο στο Facebook, ενημερώνοντας ταυτόχρονα για την ώρα και τον τόπο (στην Κοζάνη) που θα ειπωθεί το τελευταίο αντιο στον Στάθη:

Ένας ήρωας ήταν και θα είναι στο μυαλό και στις καρδιές σας, αυτό να θυμάστε για τη ζωή, εσείς που είχατε την τύχη να τον γνωρίζετε ξέρετε τι άνθρωπος ήταν ο Στάθης, φιλότιμος για όλο τον κόσμο για όλους τους φίλους και γνωστούς του, δεν είχε ποτέ εχθρούς δε μαλώσε πότε με κανέναν..  Αυτό είναι αδικία..  Αυτός που τον πήρε όμως κοντά Του, ήθελε να τον κανει άγγελο δε βρίσκω κανέναν άλλο λόγο να το κάνει..

Σας ευχαριστώ γιαα τη συμπαράστασή σας, και για το ενδιαφέρον που δείξατε όλα αυτά τα χρόνια. Αύριο το απόγευμα (07/09-16.00) στο Τσοτύλι για όσους θέλουν να είναι κοντά του για τελευταία φορά….. γράφει η Σόνια Λαζαρίδη, η αδελφή του 35χρονου ήρωα Ειδικού Φρουρού, Στάθη Λαζαρίδη.

Συλληπητήρια Επιστολή από την ΕΛΑΣ στην Κρήτη

Θλίψη και συγκίνηση έχει “σκεπάσει” την ΕΛΑΣ στην Κρήτη, μετά το άκουσμα της είδησης του χαμού του 35χρονου ειδικού φρουρου.

Σε συλληπητήρια επιστολή σημειώνεται:

Τα Διοικητικά Συμβούλια και τα μέλη των Ενώσεων Αστυνομικών Υπαλλήλων Κρήτης (Ηρακλείου – Χανίων – Ρεθύμνου – Λασιθίου), θρηνούν το χαμό του αγαπητού συναδέλφου μας  Ειδικού Φρουρού Ευστάθιου Λαζαρίδη.

Την 05η Νοεμβρίου 2007, ο Στάθης συμμετείχε σε συντονισμένη Αστυνομική επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στον ορεινό Μυλοπόταμο και δέχθηκε άνανδρη επίθεση με πολεμικό τυφέκιο (KALASHNIKOV), με αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό του. Από την ημέρα εκείνη, έδινε καθημερινά τη δική του μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, που δυστυχώς χθες την έχασε.

 Όλη η Αστυνομική οικογένεια, εκφράζει από τα βάθη της καρδιά της τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του και ευχόμαστε να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

 Αποφασίστηκε, να παρευρεθεί αντιπροσωπία στην εξόδιος ακολουθία και αντί στεφάνου, κάθε Ένωση να διαθέσει το χρηματικό ποσό των εκατό (100) Ευρώ, στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Κοζάνης, στην μνήμη του αδικοχαμένου συναδέλφου μας.

Αιωνία η μνήμη του.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook