Σήμερα Τετάρτη πραγματοποιήθηκε περιοδεία των υποψήφιων βουλευτών Ρεθύμνου του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέα Ξανθού, Μανώλη Αυγενάκη, Χρυσούλας Μανουσάκη και Γιώργου Παγώνη σε οικισμούς της Δημοτικής Ενότητας Αρκαδίου. Το βράδυ έγινε συζήτηση με κατοίκους στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Χαμαλευρίου (φωτογραφίες).
 
Οι υποψήφιοι βουλευτές τόνισαν ότι σ‘ αυτές τις εκλογές οδηγούμαστε γνωρίζοντας μόνο ένα πρόγραμμα, το «παράλληλο πρόγραμμα» του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ τα υπόλοιπα κόμματα, και δη αυτά που επί δεκαετίες καλούσαν την Αριστερά «να παρουσιάζει προτάσεις», αποφεύγουν όπως ο διάβολος το λιβάνι οποιαδήποτε δέσμευση για την επόμενη ημέρα. Η πλέον κραυγαλέα περίπτωση είναι αυτή της Ν.Δ., όταν ο Β. Μεϊμαράκης, χαρακτηρίζοντας συλλήβδην «άχρηστους» τους υπαλλήλους που εναπαναπροσέλαβε ο ΣΥΡΙΖΑ, διεμήνυσε προς πάσα κατεύθυνση ότι θα επαναφέρει το πρόγραμμα απολύσεων στο Δημόσιο, ενώ η θέση ότι η εκτελεστική εξουσία (κυβέρνηση) μόνο «ευχή» μπορεί να κάνει για τη σύλληψη της φοροδιαφυγής -και μάλιστα των μεγαλοφοροφυγάδων- αποτελεί ισχυρό σήμα προς κύκλους και κανάλια διαπλοκής ότι θα παραμείνουν στο απυρόβλητο, με τους συνήθεις ύποπτους, μισθωτούς και συνταξιούχους, να σηκώνουν τα βάρη της εξόδου από μια ατέρμονη κρίση.


 
Οι υποψήφιοι βουλευτές ανέφεραν, ότι θα μπορούσαν να αναφερθούν και άλλα παραδείγματα για να τεκμηριωθεί ότι το «κρυφό πρόγραμμα» της Ν.Δ. δεν είναι άλλο από τα Μνημόνια που εφαρμόστηκαν την τελευταία πενταετία στην Ελλάδα -και μάλιστα με τον τρόπο που εφαρμόστηκαν.
 
Την Πέμπτη 10/9 με εκκίνηση στις 6 μμ από το εκλογικό κέντρο-κιόσκι του ΣΥΡΙΖΑ στην Πλατεία Τεσσάρων Μαρτύρων στο Ρέθυμνο, οι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ θα περιοδεύσουν σε χωριά του Δυτικού Ρεθύμνου και με κατάληξη στις 8 μμ στην Επισκοπή της Δημ. Ενότητας Λαππαίων όπου θα μιλήσουν με τους κατοίκους.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook