Πολλές και σημαντικές ήταν και φέτος οι διακρίσεις επιχειρηματικής αριστείας που απένειμε η ΕΕΔΕ (Ελληνική Εταιρεία Διοικήσεως Επιχειρήσεων).

Ο Δημήτρης Συμεωνίδης, Διευθυντής του εργοστασίου της Nestle Ελλάς, αναδείχθηκε Έλληνας Quality Leader στην ετήσια γιορτή “Αριστεία 2015”.

Στο πλαίσιο της ίδιας εκδήλωσης απονεμήθηκαν πιστοποιητικά “Investors in People” στις εταιρείες InterMed «Ιουλία & Ειρήνη Τσέτη Φαρμακευτικά Εργαστήρια ΑΒΕΕ», ELBISCO S.A. και στη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού & Οργανωσιακής Μάθησης Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς.

Με το EF​QM Committed to Excellence πιστοποιήθηκαν οι εταιρείες GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ ΑΕ, ΔΟΜΟΤΕΧΝΙΚΗ ΑΕ ΟΤΕ-COSMOTE/ Υποδιεύθυνση Ασφάλειας & Υγείας Ανθρώπινου Δυναμικού, ALLSEAS MARINE SA, CYTA ΕΛΛΑΣ ΑΕ/ Διεύθυνση Εξυπηρέτησης Πελατών, ΛΑΡΣΙΝΟΣ Α.Ε. και ΧΑΡΛΑΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΑΕ Με Recognised for Excellence πιστοποιήθηκαν το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού του ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ, η INTERAMERICAN, Shared Services Center η SABO SA, η ATHENIAN SEA CARRIERS LTD, η INTRALOT SA – Integrated Lottery Systems and Services, Group Technology Division και η UNI-PHARMA Κλέων Τσέτης Φαρμακευτικά Εργαστήρια ΑΒΕΕ.

Αξίζει επιπλέον να σημειωθεί πως η ALL SEAS MARINE και η Athenian Sea Carriers είναι οι δύο πρώτες Ναυτιλιακές Εταιρίες στην Ελλάδα που εφάρμοσαν το ειδικά προσαρμοσμένο για τη Ναυτιλία Μοντέλο(EFQM Marine Excellence Framework) το οποίο αποτελεί παγκόσμια πρωτοβουλία της ΕΕΔΕ.

Στις επιχειρήσεις αυτές απονεμήθηκε το τρόπαιο Αριστεία στη Ναυτιλία «EFQM Marine Excellence». Αξίζει να σημειωθεί ότι στην ίδια εκδήλωση βραβεύθηκε η ΕΕΔΕ από τον EFQM για τα 25 χρόνια συνεργασίας των δύο φορέων. Επίσης, η τίμησε τους αξιολογητές των Επιπέδων Επιχειρηματικής Αριστείας EFQM, που όλα αυτά τα χρόνια στηρίζουν με πάθος το έργο και το όραμά της για τη διάχυση των Αρχών της Αριστείας στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Στην ομιλία του ο πρόεδρος του ΔΣ της ΕΕΔΕ, Κωνσταντίνος Λαμπρινόπουλος, είπε χαρακτηριστικά πως «στην ΕΕΔΕ πιστεύουμε με πάθος στην Αριστεία. Μια Αριστεία που δεν αποτελεί μια αόριστη αρετή αλλά ένα συγκεκριμένο τρόπο σκέψης.

Μια αδιάκοπη επιδίωξη και έναν δρόμο που φωτίζει κάθε φορά όλο και μακρύτερους προορισμούς στους οποίες οδηγούν οι καινοτομίες, οι νέες εξελίξεις, η βελτίωση των διαδικασιών και οι νέοι τρόποι εργασίας.

Με την πεποίθηση αυτή η ΕΕΔΕ, πέραν αυτών των πιστοποιήσεων που προσφέρει, καταβάλει διαρκείς προσπάθειες για να συνδράμει -με το σύνολο των δραστηριοτήτων της- τις επιχειρήσεις που λειτουργούν στη χώρα μας και τους ανθρώπους τους στην πορεία τους προς Αριστεία. Και συνεπώς, στη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας και την εξασφάλιση της βιωσιμότητάς τους».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook