Οι υποχρεώσεις του Νίκου Καρέλη για ακόμη μια φορά σε Εθνική ομάδα αναγκάζουν τον νεαρό ποδοσφαιριστή να χάσει το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του Εργοτέλη που είναι και αρκετά σημαντικό βέβαια γιατί εκεί δουλεύουν οι παίκτες ιδιαίτερα στον τομέα της φυσικής κατάστασης. 
Ο Καρέλης που υπολογίζεται φέτος στις βασικές επιλογές του Καραγεωργίου για την επίθεση κλήθηκε στην Εθνική ομάδα των Νέων από τον Λεωνίδα Βόκολο για τα παιχνίδια που θα δώσει στη Ρουμανία για την τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος U19. 
Αυτό σημαίνει ότι ο 19χρονος ποδοσφαιριστής θα πρέπει στις 12 Ιουλίου να δώσει το παρόν στην πρώτη συγκέντρωση των διεθνών που θα ξεκινήσουν τις υποχρεώσεις τους στη Ρουμανία στις 20 Ιουλίου και θα τις ολοκληρώσουν στις 26. Αν τώρα η Εθνική Νέων καταφέρει και πάρει την πρόκριση για την επόμενη φάση της διοργάνωσης τότε ο Καρέλης υπάρχει περίπτωση να απουσιάσει από την προετοιμασία του Εργοτέλη μέχρι και την 1η Αυγούστου. 
Κάτι που σημαίνει ότι θα χάσει και σχεδόν όλο το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας της κρητικής ομάδας στην Ολλανδία όπου περιλαμβάνει πολλά φιλικά παιχνίδια μέσα από τα οποία θα γίνει και το μοντάρισμα της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο. 
Οι άνθρωποι του Εργοτέλη άλλα και ο προπονητής της ομάδας Νίκος Καραγεωργίου είναι προβληματισμένος με αυτή την εξέλιξη με τον Καρέλη καθώς όπως προαναφέραμε υπολογίζουν πολλά τη νέα αγωνιστική περίοδο στον νεαρό ποδοσφαιριστή. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook