Πολλά συγχαρητήρια και δικαιολογημένα βάσει της προσπάθειας που έκαναν απέναντι στον Ολυμπιακό, έδωσε στις δηλώσεις του στη Συνέντευξη Τύπου ο Γιώργος Παράσχος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ξεκινώντας θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά. Πιστεύω ότι απέναντι στον πρωταθλητή Ολυμπιακό έδωσαν ό,τι μπορούσαν για να πάρουν έστω αυτόν τον ένα βαθμό. Νομίζω ότι στο πρώτο ημίχρονο έγινε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες. Χάσαμε ευκαιρίες και εμείς αλλά και ο Ολυμπιακός. Έγινε ένα πάρα πολύ ανοιχτό παιχνίδι και ίσως εμείς κάναμε ένα από τα καλύτερα πρώτα ημίχρονα μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα. Από κει και πέρα, στο δεύτερο ημίχρονο προσέξαμε λίγο περισσότερο την άμυνα μας, ο Ολυμπιακός μας πίεσε πάρα πολύ και ειδικότερα με την αλλαγή του Φορτούνη. Εκεί πιστεύω εγώ ότι έγινε καλύτερος ο Ολυμπιακός, είχε καλύτερη κυκλοφορίας στο γήπεδο. Ο Φορτούνης πήρε πολλές ατομικές προσπάθειες κι εξάλλου ήταν αυτός που πέτυχε το γκολ. Αυτό το ισόπαλο αποτέλεσμα είναι πάρα πολύ θετικό για εμάς και θα μας δώσει καλύτερη ψυχολογία για τη συνέχεια στο πρωτάθλημα».

Για την καλή εμφάνιση και για το πόσο αλλάζει την ψυχολογία της ομάδας: «Νομίζω ότι ο Πλατανιάς δεν έκανε τόσο άσχημα παιχνίδια. Αν εξαιρέσουμε το παιχνίδι με την ΑΕΚ, από κει και πέρα τα παιχνίδια μας συμπεριλαμβανομένων και του Κυπέλλου, η ομάδα αυτή έχει έναν ρυθμό και τα χτυπάει όλα στα ίσια. Θα ανέβει περισσότερο η ψυχολογία μας γιατί όταν παίρνεις ένα “Χ” από τον Ολυμπιακό και ο οποίος το φέρνει για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα, σίγουρα μετά και τα παιδιά αισθάνονται πολύ καλύτερα. Νομίζω ότι στη συνέχεια του πρωταθλήματος θα δούμε ξανά τον Πλατανιά ανταγωνιστικό και καλό. Ήμασταν πάρα πολύ πειθαρχημένοι και τα παιδιά ό,τι δούλεψαν αυτή την εβδομάδα, το έβγαλαν 100% στο γήπεδο».

Για το αν είναι δικαίωση αυτό το αποτέλεσμα για τον Πλατανιά που άξιζε καλύτερης τύχης και σε άλλα ματς: «Σε αυτό θα συμφωνήσω, κάναμε πάρα πολλά καλά παιχνίδια, δυστυχώς μας έλειψε η τύχη και πολλές φορές έφταιγε η αστοχία γιατί δεν μπορούσαμε να πετύχουμε κάποιο γκολ. Σήμερα πιστεύω όμως ότι η τύχη ήταν κοντά μας». 

Για τα μεταγραφικά: «Στασιμότητα…»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook