Συνεχίζεται το πολεμικό κλίμα στον Εμπορικό Σύλλογο Χανίων, με την διοίκηση του Συλλόγου, να εξαπολύει πυρά κατά του συνδυασμού “Έμποροι των Χανίων”, για την καταγγελία που έκανε σε βάρος μέλος του συλλόγου.

“Η νέα  διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων αδυνατεί να παρακολουθήσει τον χυδαίο κατήφορο που έχει πάρει ο συνδυασμός ”Έμποροι των Χανίων” … ” που πολεμούν με λάσπη εξυπηρετώντας άλλα συμφέροντα” αναφέρεται στην απάντηση της διοίκησης του Εμπορικού Συλλόγου.

Η ανακοίνωση -απάντηση έχει ως εξής:

Η νέα  διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων πιστή στην αγωνιστική πορεία που χάραξε  για την προάσπιση των συμφερόντων των μικρών εμπόρων δηλώνει ότι αδυνατεί να παρακολουθήσει τον χυδαίο κατήφορο που έχει πάρει ο συνδυασμός ”Έμποροι των Χανίων”  το προηγούμενο διάστημα. Ιδιαίτερα μετά την μεγαλειώδη απεργιακή κινητοποίηση στης 4 Φεβρουαρίου, την επιτυχημένη λειτουργία της ομάδας ενάντια στους  πλειστηριασμούς  και τις  κατασχέσεις, την ουσιαστική παρέμβαση για φλέγοντα θέματα όπως στο Κ.Ε.Α.Ο.  κ.α. Την συμμετοχή και  την έμπρακτη συμπαράσταση μας στο δίκαιο αγώνα των αγροτών στο πρόσφατο πανελλαδικό  συλλαλητήριο.

Προτεραιότητα για την διοίκηση είναι τα  προβλήματα που καθημερινά πρέπει να παλεύουμε μαζί με τους συναδέλφους σε συμμαχία με την κοινωνία των Χανίων.   

Σας καλούμε να απορρίψετε αποφασιστικά αυτούς που δεν ήθελαν ο σύλλογος μας  να αλλάξει πορεία σε διεκδικητική κατεύθυνση και τώρα μας πολεμούν με λάσπη εξυπηρετώντας άλλα συμφέροντα. Είναι οι ίδιοι που μας θέλουν με σκυμμένο το κεφάλι,που κινούν γη και ουρανό για να είμαστε γονατισμένοι και ανήμποροι να υπερασπίσουμε τον εαυτό μας και τις οικογένειες μας.

Ο δρόμος αυτός συνάδελφοι  είναι  δύσκολος, αλλά είναι μονόδρομος και  πρέπει μαζί να τον περπατήσουμε για την επιβίωση και την αξιοπρέπεια μας.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook