Η ΕΠΣ Χανίων υλοποίησε το βράδυ της Τρίτης την πρωτοποριακή πρότασή της, για συνεστίαση μεταξύ των ομάδων που θα διεκδικήσουν το τρόπαιο του Κυπελλούχου Χανίων.

Τα μέλη του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Χανίων και της Επιτροπής Διαιτησίας, οι διαιτητές του αγώνα και οι ομάδες (παράγοντες, προπονητές, ποδοσφαιριστές) του Άρη Σούδας και του Άρη Βουκολιών δείπνησαν μαζί, σε μία κίνηση για περαιτέρω σύσφιξη των σχέσεων λίγες ώρες πριν τον τελικό της Τετάρτης (17/02, 18:00-Περιβόλια).

Παράλληλα έγινε κλήρωση για τους διαιτητές του αγώνα και ο… κλήρος έπεσε στον Χρήστο Κασσελάκη, που θα έχει α’ βοηθό τη Γεωργία Κομισοπούλου, β’ τον Μανόλη Κανελάκη και 4ο διαιτητή τον Κώστα Μπερτάκη.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΕΠΣΧ:

Το βράδυ της Τρίτης (16/02) στο κοσμικό κέντρο “Κουλουρίδης” πραγματοποίησε η Ε.Π.Σ. Χανίων την εκδήλωση για τις ομάδες που θα διεκδικήσουν την Τετάρτη (17/02, 18:00) στα Περιβόλια το τρόπαιο του Κυπέλλου Ερασιτεχνών.

Παράγοντες, προπονητές και ποδοσφαιριστές του Άρη Σούδας και του Άρη Βουκολιών, παρουσία των μελών του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Χανίων και της Επιτροπής Διαιτησίας της Ε.Π.Σ.Χ., αλλά και της διαιτητικής τετράδας του τελικού δείπνησαν μαζί και ήρθαν ακόμα πιο κοντά, λίγες ώρες πριν οι δύο ομάδες αναμετρηθούν στον τελικό.

Ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Χανίων κ. Γεώργιος Βούρβαχης κατά την ομιλία του ευχήθηκε στις δύο ομάδες καλή επιτυχία στον αγώνα, όπου ο μεγάλος νικητής θα είναι το Χανιώτικο ποδόσφαιρο.

Οι δύο ομάδες πληροφορήθηκαν τον διαιτητή του τελικού μέσω της διαδικασίας της κληρώσεως, αφού ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας της Ε.Π.Σ. Χανίων κ. Σταύρος Χατζηδημητρίου κάλεσε τους αρχηγούς των δύο ομάδων, Βαγγέλη Σκαλέρη και Αντώνη Συροκάκη, να τραβήξουν τα χαρτιά που αναγράφονταν οι υποψήφιοι ρέφερι του αγώνα.

Ο Χρήστος Κασσελάκης θα διευθύνει τον τελικό, με βοηθούς τη Γεωργία Κομισοπούλου και τον Μανόλη Κανελάκη, 4ο διαιτητή τον Κώστα Μπερτάκη και παρατηρητή διαιτησίας τον Γιάννη Δοκιμάκη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook