Όπως τονίζαμε και στο ρεπορτάζ του αγώνα ο Πλατανιάς μπορεί να μην έδειξε το πρόσωπο που είχε σε άλλα ματς αλλά είχε αρκετές λανθασμένες αποφάσεις σε βάρος του από τον Ευαγγέλου και τους βοηθούς του.

Η δυσαρέσκεια είναι μεγάλη στις τάξεις της ομάδας για τον ρέφερι που αρνήθηκε πέναλτι στον Ντίνα με το οποίο θα δινόταν η ευκαιρία για το 2-2, αλλά και για τις λανθασμένες υποδείξεις των βοηθών του, που ανέκοψαν αρκετές επιθέσεις των "ερυθρόλευκων".

Όπως αναφέρουν "κύκλοι" της ομάδας: Δεν είναι μόνο το πέναλτι που δεν δόθηκε, αλλά και δύο-τρεις φάσεις ακόμα που έδειχναν τις προθέσεις του Ευαγγέλου και τον βοηθών του απέναντι στην ομάδα.

Συγκεκριμένα: Δύο λανθασμένες υποδείξεις οφ σάιντ (Ράμος, Μιλούνοβιτς) και μια φάση που ο Γουνδουλάκης κόπηκε ενώ έβγαινε τετ α τετ με τον γκολκίπερ της Καλλονής (ο διαιτητής γύρισε πίσω την φάση για να δώσει φάουλ).

Σίγουρα η εικόνα της ομάδας δεν ήταν καλή και δεν θύμιζε προηγούμενα παιχνίδια. Αυτό δεν αναιρεί όμως το γεγονός ότι κυρίως με την φάση του πέναλτι, ο διαιτητής να μας στερεί το δικαίωμα να διεκδικήσουμε κάτι παραπάνω στο συγκεκριμένο ματς.

Αυτό βέβαια που προβληματίζει ακόμα περισσότερο είναι το ότι φέτος ο Πλατανιάς έχει πέσει πολλές φορές "θύμα" διαιτητικών αποφάσεων που του έχουν στερήσει βαθμούς σε πολύ σημαντικούς αγώνες, είτε εντός, είτε εκτός έδρας.