Οριστικοποιήθηκε η παρουσία του Γιάννη Λιουδάκη στο τεχνικό τιμ του Μινωταύρου, με τον ρόλο του γυμναστή της ομάδας και του στενού συνεργάτη του Βασίλη Παπαδάκη. Ο νεαρός τεχνικός είχε εισηγηθεί στην διοίκηση την περίπτωση του 26χρονου, μέχρι πρότινος, ποδοσφαιριστή και μετά από συζητήσεις η συμφωνία ολοκληρώθηκε.

Ο Λιουδάκης ήταν ποδοσφαιριστής του Μινωταύρου αλλά οι πολλοί τραυματισμοί τον ανάγκασαν να πάρει την απόφαση να αποσυρθεί παρά το γεγονός ότι ακόμα και φέτος ήταν στο ρόστερ της ομάδας.
Είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ και κάτοχος διπλώματος UEFA B’, ενώ παράλληλα ήταν προπονητής στην ομάδα Παίδων των «πρασίνων».

Συνεχίζεται το μεταγραφικό «σαφάρι»

Στον τομέα των μεταγραφών οι άνθρωποι του Μινωταύρου συνεχίζουν τις επαφές με ομάδες και τις συζητήσεις με ποδοσφαιριστές αλλά μέχρι τώρα δεν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο. Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένει ο σύλλογος των Μουρνιών την απάντηση ενός ικανότατου επιθετικού από ομάδα της Α’ ΕΠΣΧ, ενώ κάνει προσπάθειες για την απόκτηση δύο τερματοφυλάκων έχοντας στο στόχαστρο του δύο ταλαντούχους αλλά και κάποιους έμπειρους.

Συναυλία με Σκουλά

Πέρα από το αγωνιστικό στον Μινώταυρο ετοιμάζονται πυρετωδώς για την συναυλία που θα διογρανώσουν την Τετάρτη 20 Ιουλίου στο γήπεδο των Μουρνιών. Ο μοναδικός Βασίλης Σκουλάς θα διασκεδάσει όσους ανταποκριθούν στο κάλεσμα και βρεθούν στην έδρα της ομάδας για να διασκεδάσουν με παραδοσιακή κρητική μουσική και όχι μόνο.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook