Η Αλληλεγγύη Για Όλους είναι μια πανελλήνια συλλογικότητα που γεννήθηκε μέσα στα χρόνια της κρίσης για να υποστηρίξει τα λαϊκά στρώματα και τους πολίτες που πλήττονται περισσότερο.  

Στα πλαίσια αυτά υπήρξε δραστηριοποίηση της ομάδας και στα Χανιά. 

‘Όπως αμαφέρεται σε σχετική ανακοίνωση “η ομάδα αυτή στο παρελθόν μάζεψε λάδι και το έστειλε στα συσσίτια των Χανίων και της Αθήνας, τρόφιμα για τις συλλογικές Κουζίνες της πόλης, ρούχα για αστέγους και άπορους.

Καθώς η προσφυγική κρίση δημιούργησε νέες εκρηκτικές ανάγκες, η Αλληλεγγύη  για Όλους ενεργοποίησε μια νέα καμπάνια. Από την αρχή της κρίσης πραγματοποιήθηκαν πολλές αποστολές σε εβδομαδιαία βάση και έχουν σταλεί εκατοντάδες κούτες με ρούχα, σκεπάσματα, ξηρή τροφή, είδη προσωπικής υγιεινής και ό,τι ζητήθηκε από τους ανθρώπους που έχουν τον γενικό συντονισμό. Τα είδη στέλνονται στις αποθήκες της Αλληλεγγύης για Όλους στον Πειραιά και από εκεί διανέμονται όπου χρειάζεται, στο λιμάνι του Πειραιά, στο Ελληνικό, στον Ελαιώνα. Οι αποστολές γίνονται με την ευγενική προσφορά της Γενικής Ταχυδρομικής την οποία ευχαριστούμε.

Πάνω από όλα όμως ευχαριστούμε τους εκατοντάδες ανώνυμους πολίτες που προσφέρουν σε δύσκολους καιρούς στους άγνωστους φίλους. Η προσπάθεια θα συνεχιστεί γιατί η προσφυγική κρίση δυστυχώς θα έχει διάρκεια και βάθος χρόνου.”
 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook