Μια προσπάθεια 15 ετών, στα Σκορδαλού Χανίων,  εκτός από την προτίμηση των πολιτών, κέρδισε και ένα βραβείο στην φετινή διοργάνωση Tourism Awards 2016, που αποτελεί την σπουδαιότερη ίσως διοργάνωση στον τουριστικό τομέα.

Πρόκειται για το «Βοτανικό Πάρκο και Κήποι Κρήτης», η οποία  κατέκτησε το αργυρό βραβείο στην κατηγορία «Προσβάσιμος Τουρισμός».

Να σημειωθεί πως στην συγκεκριμένη κατηγορία, της ενότητας Specialty Travel,  δόθηκαν μόλις δύο αργυρά βραβεία  σε επιχειρήσεις πανελλαδικά.

Ο κ. Πέτρος Μαρινάκης απο το “Βοτανικό Πάρκο Κρήτης” δήλωσε στο Flashnews.gr για την βράβευση:

“Είναι η επιβράβευση των κόπων μας και της προσπάθειας των τελευταίων 15 ετών για να αναδείξουμε τον τόπο μας μέσα απο την χλωρίδα και την διατροφή του, μέσω του εστιατορίου μας. 
Σε μια έκταση περίπου 150 στρεμμάτων, υπάρχει οτιδήποτε μπορεί να ευδοκιμήσει σε αυτόν τον τόπο. 
Να θυμίσω πως το Βοτανικό Πάρκο ξεκίνησε να δημιουργείται σιγά-σιγά απο το 2003, μέσα απο τις στάχτες της καταστροφικής πυρκαγιάς που είχε πλήξει την περιοχή, και ξεκίνησε να λειτουργεί το 2010. 
Δηλαδή χρειάστηκαν περίπου 7-8 χρόνια σκληρής δουλειάς για να αρχίσει να δέχεται κόσμο.
Η βράβευση στην σπουδαία αυτή διοργάνωση τουρισμού, μας δίνει την δύναμη για να συνεχίσουμε την προσπάθεια βελτίωσης του Βοτανικού Πάρκου προσφέροντας διαρκώς ότι είναι το καλύτερο για την τουριστική ανάπτυξη και τον τόπο μας.”

Η εκδήλωση απονομής των βραβείων Tourism Awards 2016, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 6 Απριλίου στην κατάμεστη αίθουσα Banquet του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών και παρουσία πολλών λαμπερών προσωπικοτήτων του ελληνικού τουρισμού, όπου βραβεύτηκαν οι κορυφαίες πρακτικές του Ελληνικού Τουρισμού.

Ο διαγωνισμός διοργανώθηκε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά από την Boussias Communications, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού και του ΕΟΤ, με στόχο την ανάδειξη της αριστείας και καινοτόμων πρωτοβουλιών από επιχειρήσεις και φορείς του Ελληνικού Τουρισμού.

Watch video!

Η μεγάλη βραδιά είχε στιγμές ενθουσιασμού και συγκίνησης, χαμόγελα και κέφι, πολλά cocktails και ένα μενού gala με γεύσεις απ’ όλη την Ελλάδα. Με γρήγορο ρυθμό που κράτησε το ενδιαφέρον του κοινού αμείωτο, στην σκηνή ανέβηκαν για να παραλάβουν τα βραβεία τους ιδιοκτήτες ξεχωριστών μικρών μονάδων αλλά και εκπρόσωποι κάποιων από τα μεγαλύτερα ξενοδοχεία της χώρας, οργανισμοί τουριστικής προβολής και εταιρείες καινοτομίας καθώς και επιχειρήσεις από ολόκληρο το φάσμα του τουρισμού. Η βραδιά ολοκληρώθηκε στο φουαγιέ, όπου οι βραβευθέντες έκαναν τις δηλώσεις τους μπροστά στα τηλεοπτικά συνεργεία και φωτογραφήθηκαν με τα βραβεία τους, συνοδεία του Tourism Awards cocktail.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook