Εξιχνιάστηκε υπόθεση κλοπής γεωργικών εργαλείων -  Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο αλλοδαπών υπηκόων Ρουμανίας ηλικίας 39 και 35 ετών

Στην εξιχνίαση υπόθεσης κλοπής γεωργικών εργαλείων που είχε γίνει στις 20 Ιανουαρίου, αξίας άνω των 2500 ευρώ, (2750 ευρώ για την ακρίβεια) σε βάρος ενός 68χρονου στην Κίσαμο, προχώρησαν χτες αστυνομικοί του ΑΤ Κισάμου.

Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση του Αστυνομικού Τμήματος Κισσάμου και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι δράστες της εν λόγω κλοπής είναι ο 39χρονος με τον 35χρονο. 

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κισσάμου και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων, στις οικίες των δύο αλλοδαπών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων τα οποία αναγνωρίστηκαν από τον παθόντα και του αποδόθηκαν.

Επιπλέον, βρέθηκαν διάφορα μηχανήματα, εργαλεία, ηλεκτρικές συσκευές, κοσμήματα και άλλα αντικείμενα, την κατοχή των οποίων δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν και κατασχέθηκαν προκειμένου να διερευνηθεί η προέλευση τους.

Το προανακριτικό έργο συνεχίζεται από το Αστυνομικό Τμήμα Κισσάμου.