Την έντονη δυσαρέσκεια της εκφράζει η \”Λαϊκή Συσπείρωση\” που πρόσκειται στο ΚΚΕ, για τον τρόπο που έγινε η εκλογή της Οικονομικής Επιτροπής στο Περιφερειακό Συμβούλιο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει

Την Κυριακή 30 Γενάρη στην επανάληψη της συνεδρίασης του Περιφερειακού συμβουλίου Κρήτης για την εκλογή Οικονομικής Επιτροπής, παραμερίστηκαν όλα τα προσχήματα για δήθεν διαφορές μεταξύ των παρατάξεων συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης.

Το ΠΑΣΟΚ, οι «διαθέσιμοι» της κ.Μπακογιάννη και οι «πρόθυμοι» ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ κατέληξαν σε συμφωνία μεταξύ τους να καταλάβουν όλες τις θέσεις της Οικονομικής Επιτροπής, εκτοπίζοντας πραξικοπηματικά το ΚΚΕ που δικαιούται μία θέση με βάση το εκλογικό αποτέλεσμα.

Τη συμφωνία τους ανακοίνωσε προσωπικά ο κ.Αρναουτάκης παραβιάζοντας ακόμα και το δικό τους νόμο που προβλέπει χωριστή ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων της πλειοψηφίας και της μειοψηφίας.
Τόσο φόβο είχαν – μην τύχει να εκλεγεί εκπρόσωπος του ΚΚΕ – που κατέβασαν κλειστό ψηφοδέλτιο οκτώ υποψηφίων για τις οκτώ θέσεις, για να μην έχουν διαρροές !

Η συμφωνία τους είναι μέρος της προσπάθειας να διαμορφώσουν συναινέσεις και συμμαχίες για κυβερνητικά και άλλα σχήματα «εθνικής σωτηρίας», ώστε να στηρίξουν καλύτερα την επίθεση του κεφαλαίου στα εισοδήματα και τα δικαιώματα εργαζομένων και μικρομεσαίων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook