Η ΝΟ.Δ.Ε. Χανίων, στα πλαίσια του προγράμματός της, για επίσκεψη στις κατά τόπους Οργανώσεις της ανά Δήμο, με σκοπό την ενημέρωση των στελεχών της και παρουσίαση των αποτελεσμάτων του 10ου Συνεδρίου του κόμματος, επισκέφθηκε την Τετάρτη 11 Μαΐου, την Τοπική Οργάνωση Κανδάνου – Σελίνου, στην Παλαιόχωρα.

Κατά την συνάντηση έγινε ενημέρωση επί των οργανωτικών, καταστατικών και θεσμικών θεμάτων και του νέου Σχεδίου Προγράμματος «Συμφωνία Αλήθειας για την Ελευθερία και την Αλληλεγγύη, Για όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες».

Παράλληλα εξετάστηκαν τα σοβαρά τρέχοντα τοπικά προβλήματα της περιοχής, κυρίως τα Αγροτικά, του Τουρισμού και του Βιολογικού Καθαρισμού.

Ο Πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Χανίων της ΝΔ , με τον Πρόεδρο της Περιφερειακής Οργάνωσης Κρήτης κ. Ι. Κασελάκη, θα συμμετάσχουν στην 1η Σύνοδο των Προέδρων ΝΟ.Δ.Ε. Ελλάδος που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, το Σάββατο και την Κυριακή 14 και 15 Μαΐου, για αντίστοιχα οργανωτικά, λειτουργικά, προγραμματικά, πολιτικά, κ.λπ. θέματα.

Η κήρυξη των εργασιών της 1ης Συνόδου των Προέδρων ΝΟ.Δ.Ε. Ελλάδος θα γίνει από τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη, με αντίστοιχες τοποθετήσεις του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής κ. Λευτέρη Αυγενάκη και του Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας κ. Κωνσταντίνου Τσιάρα.

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook