Παράσταση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε από συνδικαλιστές του Γενικού Νοσοκομείου Ρεθύμνου σήμερα Δευτέρα, κατά τις πρώτες πρωινές ώρες με κόκκινο πανί το εισιτήριο της ντροπής, όπως το αποκάλεσε ο Πρόεδρος της Ένωσης Γιατρών ΕΣΥ, Γιάννης Σαριδάκης και το οποίο ανήλθε από τα 3 στα 5 ευρώ και έπεται και συνέχεια όπως εκτιμά. Οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου καλούσαν τους ασθενείς να μην καταβάλουν το απαιτούμενο αντίτιμο σήμερα ως ελάχιστη μορφή διαμαρτυρίας.

Πρόσφατα στην Ιεράπετρα έγιναν πιο μαζικές κινητοποιήσεις που έφθασαν μέχρι το Ηράκλειο. Στο Ρέθυμνο προς το παρόν δεν υπάρχει ανάλογο ενδεχόμενο υποβάθμισης του Γενικού Νοσοκομείου και η συμμετοχή της τοπικής κοινωνίας ήταν περιορισμένη.

Στο πλευρό των διαμαρτυρόμενων και η Εναλλακτική Κίνηση Πολιτών με τον δημοτικό σύμβουλο Γιώργο Βλαστό και το Συντονιστικό Σωματείων με τον Ανδρέα Οικονόμου. Αντίστοιχα προανήγγειλαν κινητοποίηση των φορέων επί του θέματος και το συνέδεσαν με τις αυξήσεις στα εισιτήρια των αστικών συγκοινωνιών και τα διόδια.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook