Ο Κυριάκος Γρηγοράκης επιστρατεύτηκε για δεύτερη σεζόν για να καθοδηγήσει τεχνικά τον Α.Ο. Χανιά, λόγω του ξαφνικού προβλήματος που προέκυψε με τον Θωμά Γράφα.

Ο Χανιώτης τεχνικός, που υπέστη την πρώτη του ήττα σε 8 ματς στη Football League, μετά το τέλος του ματς είπε τα εξής:

«Τελευταία στιγμή παρουσιάστηκε ένα οικογενειακό πρόβλημα απ’ ό,τι έμαθα για τον κ. Γράφα που μέχρι και σήμερα γύμναζε την ομάδα. Εύχομαι όλα να είναι καλά και να έχει πάνω απ’ όλα υγεία κι όλα τα άλλα βρίσκονται. Για το παιχνίδι που κλήθηκα να κάτσω στον πάγκο για ν’ αντιμετωπίσω τη Λαμία, διαπίστωσα ότι όσο άντεχε η ομάδα την πίεση και την ανωτερότητα του αντιπάλου -στα τρεξίματα εννοώ- τα πήγαινε περίφημα. Στο β’ ημίχρονο μετά το 50’-55’ διαπίστωσα ότι είχαμε κάποια έλλειψη δυνάμεων και χωρίς να θέλω να κατηγορήσω τα παιδιά θέλω να πω ότι αυτόν τον τελευταίο μήνα έχουν καταθέσει πραγματικά ψυχή και έχουν φέρει αποτελέσματα τα οποία δεν θα μπορούσε να τα φανταστεί και ο τελευταίος Χανιώτης. Οπότε, στο β’ ημίχρονο, στο τελευταίο μισάωρο, η πίεση και η ανωτερότητα του αντιπάλου καρποφόρησε και πιστεύω ότι η Λαμία κέρδισε δίκαια και συγχαρητήρια. Εύχομαι ό,τι καλύτερο για την ομάδα της Λαμίας και συγχαρητήρια και στα δικά μας παιδιά για την προσπάθεια που έχουν κάνει όλο αυτό το διάστημα. Το πρωτάθλημα τελειώνει σε 2 αγωνιστικές, πιστεύω πανηγυρικά διότι έτσι όπως εξελίχθηκε, δεν ήταν ευχάριστο και τα καλύτερα θα έρθουν στη συνέχεια».

Από την πλευρά του ο Κώστας Σωτηρόπουλος για τη Λαμία είπε τα εξής: «Ξεκινώντας θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά της ομάδας μας. Σε τέτοιες δύσκολες εποχές κι όταν εννοώ δύσκολες είναι οι εποχές που τελειώνει συνήθως το πρωτάθλημα και είναι κάποιες παράξενες συνθήκες, λίγο η ζέστη, λίγο αυτά που ακούγονται, τα δικά μας παιδιά ήταν σοβαροί. Επαιξαν κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο, είχαμε πολλές τελικές προσπάθειες, πολλές ευκαιρίες. Νομίζω ότι το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Είχαμε τις μέρες αυτές που παίξαμε με την Παναχαϊκή, δουλέψει για ν’ αντιμετωπίσουμε την ομάδα των Χανίων, η οποία ξέρουμε ότι είναι από τις καλές ομάδες και σε αυτό το γήπεδο παίζει και ωραίο ποδόσφαιρο. Νομίζω ότι τα πήγαμε καλά, συγχαρητήρια στα παιδιά. Εμαθα κι ότι η ομάδα των Χανίων εξασφάλισε την παραμονή της κι εύχομαι καλή συνέχεια».

Για το ότι η Λαμία έδειξε με την εικόνα της που παρουσίασε ότι είναι μια καλή ομάδα: «Θεωρώ ότι το τελευταίο διάστημα έχουμε κάποια παιχνίδια που παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Εχουμε στόχο να κερδίσουμε και τα υπόλοιπα παιχνίδια και να πάμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Δεν το κρύβουμε ότι ο στόχος είναι να βρεθούμε 4οι με ό,τι αυτό συνεπάγεται στην Ελλάδα. Θα προσπαθήσουμε, δύο παιχνίδια είναι ακόμα στην έδρα μας, να κερδίσουμε και να τελειώσουμε και θα δούμε…».

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook