Για τη φημολογούμενη "υψηλή αμοιβή" της στο «Νησί» του Mega, αλλά και την πιθανότητα συμμετοχής της στο «DWTS» είτε στο «Just the two of us», μίλησε στο ένθετο «Radar!» της εφημερίδας «Έθνος της Κυριακής», η Κατερίνα Λέχου.

Η 44χρονη ηθοποιός εξήγησε: «Έπαιξα στα επτά από τα είκοσι έξι επεισόδια, τα λεφτά που “έκλεισα” γι’ αυτά δεν ήταν πολλά και δεν τα έχω πάρει καν! Παίρνω λίγα-λίγα τα χρήματα αυτά και αντί να την πληρωθώ, την έχω πληρώσει αυτή τη δουλειά. Ενάμιση χρόνο αφιέρωσα σε αυτήν, ενάμιση χρόνο έμεινα εκτός θεάτρου γι’ αυτήν, αλλά η ανταμοιβή μου ήταν τεράστια και δεν μιλώ για χρήματα, το ξεκαθαρίζω αυτό. Υπήρξε μεγάλη καλλιτεχνική ανταμοιβή. Ήταν ένα δώρο για μένα το «Νησί», αλλά εκατομμύρια δεν έβγαλα κι ας πιστεύουν κάποιοι το αντίθετο».

Όσο για το ενδεχόμενο μιας πρότασης συμμετοχής σε ένα από τα επιτυχημένα φιλανθρωπικά σόου χορού-τραγουδιού  της τηλεόρασης, διευκρίνισε η ίδια: «Δεν μου έχουν γίνει ανάλογες προτάσεις, τις οποίες έτσι κι αλλιώς δεν θα τις αποδεχόμουν. Μπορώ να χορέψω ή να τραγουδήσω για τις ανάγκες ενός ρόλου-και το έχω κάνει-αλλά όχι για ένα σόου. Δεν με αφορά να προωθήσω τη δουλειά μου έτσι».