Δεύτερο ξενοδοχείο θα εντάξει στο δίκτυό της από τον Ιούλιο στη χώρα μας, η Marriott International. Πρόκειται για ξενοδοχείο ιδιοκτησίας του ελληνικού ομίλου Ledra Hotels and Villas, το οποίο βρίσκεται στη δυτική παραλία των Αγίων Αποστόλων σε απόσταση 2 χλμ. από την πόλη των Χανίων.

Το νέο 5άστερο ξενοδοχείο «Domes Noruz» (φωτορεαλιστικές απεικονίσεις) που θα ενταχθεί στο δίκτυο ανεξάρτητων πολυτελών μονάδων Autograph Collection Hotels της Marriott, προγραμματίζεται να λειτουργήσει στις 20 Ιουλίου και θα έχει δυναμικότητα 83 δωματίων με πισίνα.

Η συνολική επένδυση αναμένεται να φθάσει τα 15 εκατ. ευρώ και θα δημιουργηθούν 80 νέες θέσεις εργασίας.

Σημειώνεται ότι η διεθνής ξενοδοχειακή αλυσίδα «επέστρεψε» πέρυσι στην Ελλάδα, εντάσσοντας το 5άστερο Domes of Elounda -ιδιοκτησίας επίσης της Ledra Hotels and Villas- στην Ελούντα, στο δίκτυο της Autograph Collection Hotels.

H Marriott αποχώρησε από την Ελλάδα το Δεκέμβριο του 2013. Μέχρι τότε και για 30 χρόνια είχε τη διαχείριση του ξενοδοχείου Athens Ledra Marriott στη λεωφόρο Συγγρού.

Πρόκειται για το ξενοδοχείο -με την επωνυμία σήμερα Athens Ledra- το οποίο σχεδόν 2,5 χρόνια μετά την αποχώρηση του διεθνούς oμίλου, διέκοψε τη λειτουργία του υπό το βάρος μεγάλων οικονομικών δυσκολιών.

Στο μεταξύ, άλλο ένα πολυτελές ξενοδοχείο λειτούργησε τις προηγούμενες ημέρες στην Κρήτη. Πρόκειται για τη μονάδα Anemos Luxury Grand Resort, η οποία βρίσκεται στη Γεωργιούπολη των Χανίων. 

Πηγή: www.kathimerini.gr

Φωτορεαλιστικές απεικονίσεις: www.booking.com

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook