Μία διαφορετική μεταχείριση σε σχέση με ότι μας είχε συνηθίσει μέχρι στιγμής επιφύλαξε προς την κυβέρνηση ο Λάκης Λαζόπουλος στο τελευταίο «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» της χρονιάς. Ο κ. Λαζόπουλος προειδοποίησε την κυβέρνηση ότι οι πλειστηριασμοί θα «τελειώσουν» την κυβέρνηση.

«Ήρθατε εσείς ως ΣΥΡΙΖΑ να προστατεύσετε τα σπίτια και τις ζωές των ανθρώπων... Tους πήρατε τα σπίτια; Μία λέξη θα πω: Τελειώσατε!».

Η κριτική του κ. Λαζόπουλου όμως δεν σταμάτησε εκει.

«Μας κοροϊδεύουν σαν μικρά παιδιά και το χειρότερο είναι η Αριστερά, ο ΣΥΡΙΖΑ, έχει σκύψει το κεφάλι και συνεχίζουν όλοι μαζί την ίδια καθοδική πορεία. Το είπαμε για τον Γιωργάκη, τον Σαμαρά, τον Βενιζέλο, το λέμε και για τον Τσίπρα.

Αυτή η πολιτική δεν βγάζει πουθενά!» τόνισε ο κ. Λαζόπουλος.

Ο κ. Λαζόπουλος αναφέρθηκε επίσης και στην ανάπτυξη εξαπολύωντας επίθεση στην κυβέρνηση.

«Περιμένουμε την ανάπτυξη. Mε τέτοια υπερφορολόγηση ποια ανάπτυξη, κυρία μου; Επτακόσιες εταιρείες ελληνικές ανοίγουν κάθε μέρα στην Κύπρο. Φέρατε την ανάπτυξη στην Κύπρο. Φέρατε την ανάπτυξη στη Βουλγαρία. Φέρατε την ανάπτυξη στις γειτονικές χώρες. Έτσι και κατέβει ο ΣΥΡΙΖΑ στην Κύπρο θα πάρει 70%, τους έχει φέρει πολύ μεγάλη ανάπτυξη. Μήπως μπορείτε να φέρετε και την ανάπτυξη στον τόπο αυτό, μετά την περιοδεία και το ντου που κάνετε σε Κύπρο και Βουλγαρία; Θα μου βάζετε 350 φόρους και θα μου λέτε "μην κουνηθείς, κάτσε εδώ γιατί είσαι πατριώτης"; Πατριώτης που δεν μπορεί να ζήσει στην πατρίδα του και το σπίτι του το έχουν οι τράπεζες είναι ξένος, δεν είναι πατριώτης», υπογράμμισε.

 

Πηγή: huffingtonpost.gr