Για τις συνεργάτιδές του, Ζέτα Μακρυπούλια, Ελένη Μενεγάκη κι Έλενα Παπαρίζου μίλησε στην εκπομπή «Πολύ Μπλα Μπλα» ο γνωστός make up artist Γιάννης Μαρκετάκης. Επίσης, αποκάλυψε ποιες παρουσιάστριες θα μπορούσαν να βγουν στην τηλεόραση ακόμα και χωρίς ίχνος μακιγιάζ.

Για τις εντυπωσιακές και κάθε εβδομάδα διαφορετικές εμφανίσεις της Ζέτας Μακρυπούλια στο «Dancing with the Stars», ο Γιάννης Μαρκετάκης δήλωσε: «Ήταν το concept της εκπομπής να ενσαρκώνει δηλαδή κάθε φορά ένα διαφορετικό ρόλο. Τώρα, φυσικά και δεν μπορεί να αρέσει σε όλο τον κόσμο…». Μάλιστα, πρόσθεσε πως η 33χρονη παρουσιάστρια εμψύχωνε την ομάδα που ήταν υπεύθυνη για την εμφάνισή της στα live του σόου χορού, χωρίς να δίνει την παραμικρή σημασία στα κακεντρεχή σχόλια.

Όσο για την εβδομαδιαία συνεργασία που είχε με την Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή «Καφές με την Ελένη», παραδέχτηκε πως η 41χρονη παρουσιάστρια εφήρμοζε τις συμβουλές του και πρόσθεσε: «Η Ελένη είναι καταπληκτική, με μεγάλη αντίληψη στο μακιγιάζ».

Επιπλέον, για την καλή του φίλη, Έλενα Παπαρίζου αποκάλυψε πως στα 8 χρόνια συνεργασίας τους «είναι το αγαπημένο μας παιδί. Έχουμε περάσει πολλά μαζί», ενώ για τα κιλά της 29χρονης τραγουδίστριας, για τα οποία πολλά έχουν ακουστεί κατά καιρούς, τόνισε: «Ή Έλενα γενικά δεν έχει άγχη με τα κιλά της, γιατί είναι ένα παιδί ακομπλεξάριστο. Ξέρει ότι όταν είναι σε περίοδο δουλειάς θα κάνει τη διατροφή της και όταν κάθεται θα φάει και το σουβλάκι της. Πέρα από όλα αυτά είχε κι ένα πρόβλημα με τον θυρεοειδή της, τώρα το ρύθμισε κι είναι εντάξει». Όσο για τον χωρισμό της από τον Τόνι Μαυρίδη, αρκέστηκε μόνο να πει: «Όλα τα μοιραζόμαστε με την Έλενα, αλλά αυτά είναι προσωπικά», ενώ δεν γνώριζε -όπως δήλωσε- πότε θα επιστρέψει η τραγουδίστρια στην Ελλάδα.

Τέλος, κατά τη γνώμη του, οι διάσημες που είναι «πανέμορφες» και άβαφες είναι οι: Ζέτα Μακρυπούλια, Ελένη Μενεγάκη, Έλενα Παπαρίζου, Σταματίνα Τσιμτσιλή, Φαίη Σκορδά, αλλά και Ευγενία Μανωλίδου. Για την τελευταία, μάλιστα, τόνισε: «Είναι από τις περσόνες της τηλεόρασης που βάφεται ελάχιστα».

yupi

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook