“Το χάλι συνεχίζετε. Συγχαρητήρια κ. Δήμαρχε, κύριε αρμόδιε Αντιδήμαρχε, σχολιάζουν κάτοικοι στα Παχιανά που εδώ και μήνες υφίστανται τις συνέπειες μιας διπλής αδιαφορίας

Δημότες τρίτης κατηγορίας αυτοχαρακτηρίζονται πολίτες που ζουν στην περιοχή των Παχιανών και εδώ και μήνες (δες ενδεικτικά εδώ και εδώ) υφίστανται μια θλιβερή κατάσταση στη γειτονιά τους αποτέλεσμα της αδιαφορίας τόσο του δήμου όσο και των πωλητών λαϊκών αγορών.

Σκουπίδια, πεταμένα καφάσια με σάπια φρούτα και λαχανικά, “στολίζουν” την οδό Μανουσογιαννάκηδων όπου έχει χωροθετηθεί η λαϊκή των Παχιανών. Όμως, από τη μια οι παραγωγοί που δεν σέβονται το ωράριο και κυρίως τον καθαρισμό της περιοχής και από την άλλη ο δήμος που δεν διασφαλίζει την τήρηση του κανονισμού λειτουργίας της λαϊκής,  έχουν φέρει σε απόγνωση τους κατοίκους.

Δημότες που πληρώνουν δημοτικά τέλη και αξιώνουν να τηρούνται οι κανονιισμοί και οι νόμοι που εγγυώνται την υγιή συνύπαρξη, νιώνουν πολίτες τρίτης κατηγορίας.

Σε φωτογραφίες που μας έστειλε αναγνώστης του Flashnews.gr, από την εικόνα που παρουσίαζε ο δρόμος που γίνεται η λαίκή, αργά το απόγευμα της Τετάρτης, συνοδεύεται με ένα σχόλιο: “Το χάλι συνεχίζετε. Συγχαρητήρια κ. Δήμαρχε, κύριε αρμόδιε Αντιδήμαρχε. 

Τα σχόλια δικά σας

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook