Προφανώς, ο καθένας στον δήμο Χανίων κάνει ό,τι θέλει και δεν δίνει λογαριασμό σε κανέναν αρκεί να εξυπηρετείται ο ίδιος. Αυτό προκύπτει από την απαράδεκτη εικόνα που επικρατεί στον δρόμο που διεξάγεται η λαϊκή των Παχιανών, καθώς δεν τηρείται το ωράριο λειτουργίας. 

Συγκεκριμένα, το ωράριο λειτουργίας βάσει του πλαισίου λειτουργίας λαϊκών αγορών που έχει περάσει από το Δημοτικό Συμβούλιο, λήγει στις 14.30 και όλοι οι πωλητές πρέπει να έχουν αποχωρήσει από τον χώρο το αργότερο στις 15.00.

Παραθέτουμε το απόσπασμα από τον κανονισμό:

Οι εικόνες που μας έστειλε αναγνώστης του Flashnews.gr αποδεικνύουν ότι στην πραγματικότητα κάθε άλλο παρά τηρείται το ωράριο και οι πωλητές δεν εφαρμόζουν καν τον κανονισμό. Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν στις 15.10 σήμερα το μεσημέρι. Όπως φαίνεται όχι μόνο δεν έχουν αποχωρήσει όλοι αλλά υπάρχει ακόμα πολύ δουλειά μέχρι να απομακρυνθούν οι πάγκοι και τα φορτηγά. Αντιλαμβάνεται κανείς ότι ο δρόμος αυτός καταλήγει να καθαρίσει αργά.

Όσο για την καθαριότητα μετά οι φωτογραφίες που ελήφθησαν στις 18.40 τα δείχνουν όλα

Η κατάσταση αυτή δεν αποτελεί μεμονωμένο σημερινό περιστατικό, αλλά είναι μόνιμο φαινόμενο. Πριν από λίγο καιρό είχαμε αναδείξει ξανά το θέμα με σχετικές φωτογραφίες. Όμως, τίποτα δεν άλλαξε από τότε. Το αφτί της δημοτικής αρχής δεν ίδρωσε, για να διενεργήσει έστω ελέγχους ώστε την επόμενη φορά να τηρηθούν τα ωράρια, αποδεικνύοντας περίτρανα ότι η κατάσταση στον δήμο Χανίων ως προς τη λαϊκή των Παχιανών είναι ξέφραγο αμπέλι και ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει χωρίς καμία επίπτωση ακόμα κι αν αυτό δεν σέβεται τους κατοίκους μιας περιοχής. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook