Τρεις κλοπές εξιχνιάστηκαν χθες στην Κρήτη και μέσα σε λίγη ώρα. Πρόκειται για ένα περιστατικό στον δήμο Χερσονήσου Ηρακλείου ο ανήλικος δράστης του οποίου όπως προέκυψε από την προανάκριση είχε προβεί σε κλοπή και πριν από λίγες ημέρες και ένα δεύτερο περιστατικό στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου με δράστη μια 28χρονη γυναίκα

Από μικρός στις κλοπές στην Χερσόνησο

Χθες το βράδυ σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου, ένας ανήλικος αφαίρεσε από βοηθητικό χώρο καταστήματος το χρηματικό ποσό των 627,70 ευρώ και ένα πορτοφόλι ιδιοκτησίας 41χρονου ημεδαπού υπεύθυνου του εν λόγω καταστήματος, το οποίο περιείχε χρήματα.

Από αστυνομικούς του Α.Τ. Χερσονήσου, συνελήφθη ο ανήλικος, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε το αφαιρεθέν χρηματικό ποσό το οποίο αποδόθηκε στον παθόντα.

Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση καθώς και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι ο ανήλικος την 09.07.2016 διέπραξε επιπλέον δύο κλοπές σε ακόμη ένα κατάστημα σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου, αφαιρώντας από τσάντες δύο ημεδαπών (19χρονης και 20χρονης) χρήματα, κινητά τηλέφωνα προσωπικά έγγραφα και διάφορα αντικείμενα. 

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου. 

28χρονη μπήκε σε ξένο σπίτι και έκλεψε κοσμήματα

Χθες το μεσημέρι,  η 28χρονη μαζί με άγνωστο άτομο εισήλθαν σε οικία ιδιοκτησίας 67χρονου ημεδαπού και αφαίρεσαν κοσμήματα, η πράξη τους όμως έγινε αντιληπτή και συνελήφθη η 28χρονη  από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λασιθίου.

Στην κατοχή της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα αφαιρεθέντα κοσμήματα τα οποία αποδόθηκαν στον παθόντα.

Το προανακριτικό έργο διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγίου Νικολάου, ενώ η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγίου Νικολάου.

 

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook