Βίντεο ντοκουμέντα στα οποία απεικονίζεται ο δράστης της «χρυσής» διάρρηξης που έγινε σε ξενοδοχείο της Μυκόνου, έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Στο πρώτο βίντεο διακρίνεται ο δράστης να προσποιείται τον πελάτη του ξενοδοχείου και να προσπαθεί να μπει στο δωμάτιο χωρίς να γίνει αντιληπτός από τους άλλους ενοίκους και στο δεύτερο βίντεο να απομακρύνεται μετά την κλοπή και να μπαίνει σε ένα βανάκι προκειμένου να φύγει από την περιοχή. Στα χέρια του κρατά ένα σακίδιο με τα πανάκριβα κλεμμένα ρολόγια και κοσμήματα.

Δείτε βίντεο:

Σύμφωνα με πληροφορίες, θύμα της κλοπής είναι ένας βραζιλιάνος τραγουδιστής. Μέσα από τις κάμερες τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. κατάφεραν να τον εντοπίσουν τον δράστη σε γνωστό μπαρ του νησιού των ανέμων στο οποίο φορούσε το ρολόι που «βούτηξε».

Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, μετά από καταγγελία και έρευνα της Ασφάλειας Μυκόνου, διακριβώθηκε ότι το μεσημέρι της Παρασκευής, ο δράστης προσποιούμενος τον πελάτη ξενοδοχειακής επιχείρησης μπήκε σε δωμάτιο, του οποίου οι ένοικοι απουσίαζαν και αφαίρεσε τιμαλφή (ρολόγια, κοσμήματα, αξεσουάρ) εκτιμώμενης αξίας 350.520 δολαρίων Η.Π.Α. (319.709 ευρώ) και 10.000ευρώ.

Αστυνομικοί που χειρίζονταν την υπόθεση κατάφεραν να εντοπίσουν τον δράστη χθες πρώτες πρωινές ώρες, ο οποίος κυκλοφορούσε φορώντας ένα από τα πανάκριβα κλεμμένα ρολόγια.

Ακολούθησε έρευνα στο κατάλυμα που διέμενε, όπου βρέθηκαν τα υπόλοιπα κλοπιμαία και το χρηματικό ποσό των 7.980 ευρώ, τα οποία κατασχέθηκαν και αφού αναγνωρίστηκαν αποδόθηκαν στους δικαιούχους. Ο συλληφθείς οδηγείται στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σύρου.

protothema.gr

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook