Πέρσι είχαν μπει… δύσκολα στον Πλατανιά λόγω σειράς αγώνων στο πρωτάθλημα, αλλά φέτος δείχνει το πρόγραμμα να είναι πιο “βατό”.

Η κλήρωση για το νέο πρωτάθλημα έφερε ικανοποίηση στον Πλατανιά, κάτι που φανερώνουν και οι δηλώσεις του Γιώργου Παράσχου.

Ο έμπειρος τεχνικός χαρακτήρισε πιο ικανοποιητική την κλήρωση συγκριτικά με πέρσι και συμπλήρωσε ότι με θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον Παναθηναϊκό η ομάδα του θα αντιμετωπίσει τη συνέχεια με μεγαλύτερη αισιοδοξία.

Αναλυτικά το σχόλιό του για την κλήρωση:

“Συγκριτικά με πέρυσι που η αρχή για μας ήταν πάρα πολύ δύσκολη, φέτος η κλήρωση είναι πιο ικανοποιητική. Ξεκινάμε με δύο ματς στην έδρα μας και αυτό είναι σημαντικό. Την πρώτη αγωνιστική παίζουμε με έναν πολύ μεγάλο αντίπαλο και ένα θετικό αποτέλεσμα θα μας βοηθήσει να αντιμετωπίσουμε τη συνέχεια με μεγαλύτερη αισιοδοξία, καθώς εκτός από τους βαθμούς, θα τονώσει και ψυχολογικά τους παίκτες. Πιστεύω ότι και φέτος θα είμαστε μια ανταγωνιστική ομάδα σε ένα -θεωρώ- πιο δυνατό πρωτάθλημα. Εύχομαι να μην υπάρξουν τραυματισμοί και να έχουμε στο παιχνίδι μας, τη διάρκεια που είχαμε και στον περσινό μαραθώνιο”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook