Στον αποκλεισμό για μια ακόμη ημέρα των οικονομικών υπηρεσιών των Χανίων προχώρησαν και σήμερα από νωρίς το πρωί οι ιδιοκτήτες των ταξί στα Χανιά. Όπως δήλωσε στο Flashnews.gr ο πρόεδρος των ιδιόκτητων κ. Ηλίας Καραπατάκης, σήμερα δεν πρόκειται να μπει μέσα  ούτε ένας υπάλληλος της εφορίας ενώ σημείωσε ότι οι κινητοποιήσεις των αυτοκινητιστών θα συνεχιστούν μέχρι να αλλάξει στάση ο αρμόδιος υπουργός.

Εν τω μεταξύ αναστολή των κινητοποιήσεων τους αποφάσισαν κατά τη διάρκεια της Γενικής τους Συνέλευσης οι ιδιοκτήτες των ταξί του Ηρακλείου.Όπως επεσήμαναν οι αυτοκινητιστές θα περιμένουν μέχρι την ερχόμενη Τρίτη κάποια κίνηση καλής θέλησης από την πλευρά του Υπουργείου. Σε διαφορετική περίπτωση θα επαναξιολογήσουν τη στάση τους. Σήμερα οι ιδικτήτες των ταξί πραγματοποίησαν πορεία στο κέντρο του Ηρακλείου και ολιγόωρη κατάληψη της Περιφέρειας Κρήτης , ενώ  έκαναν γνωστό οτι δεν θα προχωρήσουν σε καμία κατάληψη είτε του αεροδρομίου είτε του λιμανιού.

Το βράδυ της Πέμπτης πραγματοποιήθηκε συνάντηση των οδηγών ταξί με τον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Μανώλη Όθωνα, τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Ηρακλείου  Ν. Μαρκάκη και τον περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη.

Στη σύσκεψη έγιναν συστάσεις στους οδηγούς ταξί για να σταματήσουν την κινητοποίηση και την ταλαιπωρία των τουριστών ενώ από την πλευρά των οδηγών τονίστηκε πως απαραίτητη προϋπόθεση είναι η αλλαγή στάσης από το υπουργείο Υποδομών.

Οι οδηγοί ταξί υποστηρίζουν πως πλέον στο πλευρό τους είναι μεγάλη μερίδα των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ και καλούν τον υπουργό Γιάννη Ραγκούση να ακούσει τη βάση του κόμματός του.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook