Όπως ανέφερε ο Γιώργος Βρέντζoς στην επίσημη «πρώτη» της ομάδας: «Ο πρώτος κι αδιαπραγμάτευτος στόχος είναι ν’ ανακτήσουμε το χαμένο ηθικό πλεονέκτημα. Ο δεύτερος και πολύ σημαντικός είναι να επιστρέψει η ομάδα εκεί που ανήκει, στην Super League».

Το σύνθημα του Εργοτέλη: «ΞΕΚΙΝΑΜΕ» σηματοδοτεί το πως θα κυλήσει η ομάδα από δω και πέρα και το κατέστησαν σαφές άπαντες σην επίσημη «πρώτη» του Εργοτέλη στο «Μαρτινέγκο».

Ο Γιώργος Βρέντζος, στην τοποθέτησή του αναφέρθηκε στον διπλό στόχο των «κιτρινόμαυρων»:

«Ο πρώτος κι αδιαπραγμάτευτος στόχος είναι ν’ ανακτήσουμε το χαμένο ηθικό πλεονέκτημα. Ο δεύτερος και πολύ σημαντικός είναι να επιστρέψει η ομάδα εκεί που ανήκει, στην Super League».

Οι δύο αυτοί στόχοι έχουν κατανοηθεί πλήρως από όλους και έτσι ξεκίνησε η σεζόν με τον Εργοτέλη να έχει ήδη μπει στην διαδικασία της υλοποίησής τους.

Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν στο Ηράκλειο, στο βοηθητικό γήπεδο του Παγκρητίου Σταδίου, μέχρι το Σάββατο, ενώ την Κυριακή η ομάδα θα βρίσκεται στον Παλαιό Άγιο Αθανάσιο του νομού Πέλλας έως τις 13 Αυγούστου όπου και θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Το παραδοσιακό αυτό χωριό βρίσκεται σε υψόμετρο 1.200 μέτρων στους πρόποδες του όρους Καϊμακτσαλάν.,

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook