Αντιπροσωπεία της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του δήμου Βόλου υποδέχτηκε σήμερα στην Περιφέρεια Κρήτης ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης στο πλαίσιο της επίσημης ανακοίνωσης για την αεροπορική σύνδεση Ηράκλειο – Βόλος – Ηράκλειο και Βόλος – Μύκονος – Βόλος   μέσω της εταιρείας Sky Express.

Συγκεκριμένα στην Περιφέρεια Κρήτης βρέθηκαν η αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας Ειρήνη Καραλαριώτου, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Ουρανία Σταφύλη και Κώστας Χαλέβας, από τον δήμο Βόλου η υπεύθυνη του τομέα τουρισμού Σούλα Μπαρτζιώκα, δημοσιογράφοι της Θεσσαλίας, όπως επίσης ο Πρόεδρος της αεροπορικής εταιρείας Sky Express Μιλτιάδης Τσαγκαράκης.

Ο Σταύρος Αρναουτάκης καλωσορίζοντας την αποστολή από την Περιφέρεια Θεσσαλίας ευχήθηκε η νέα αυτή αεροπορική γραμμή να ενδυναμώσει περαιτέρω την αναπτυξιακή πορεία και των δύο Περιφερειών σε επίπεδο τουριστικό αλλά και εμπορικό ενώ όπως αναφέρθηκε πρόκειται να εξυπηρετήσει και πάρα πολλούς φοιτητές που σπουδάζουν είτε στην Κρήτη είτε στην Θεσσαλία. Μάλιστα τόσο ο Περιφερειάρχης Κρήτης όσο και η αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας συμφώνησαν το επόμενο διάστημα να υπογραφεί πρωτόκολλο συνεργασίας μεταξύ των δυο Περιφερειών.

Ο Πρόεδρος της Sky Express Μιλτιάδης Τσαγκαράκης ανέφερε από την πλευρά του ότι η εταιρεία κάνει πράξη την αποκέντρωση με την νέα γραμμή εσωτερικού που εγκαινιάζει.

Σημειώνεται ότι η αεροπορική εταιρεία Sky Express, ξεκίνησε  την αεροπορική σύνδεση Ηράκλειο – Βόλος και Βόλος – Μύκονος    στις  αρχές Ιουλίου.

Τα δρομολόγιο σύμφωνα με τα στελέχη της εταιρείας πραγματοποιείται κάθε Πέμπτη και Κυριακή και οι πτήσεις είναι  απευθείας χωρίς ενδιάμεσους σταθμούς . Το εισιτήριο  κοστίζει 115€ για το Ηράκλειο – Βόλος  και 99,00€ για το Βόλος – Μύκονος.  Οι  τιμές  συμπεριλαμβάνουν  τους φόρους αεροδρομίων.

Οι πτήσεις πραγματοποιούνται με αεροσκάφη JS41, 30 θέσεων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook