Ο Γιατρός Κώστας Κωνσταντινίδης θα οδηγήσει το τιμόνι της ΕΠΣΧ για τα επόμενα χρόνια

Μετά από μια μαραθώνια εκλογική διαδικασία που ξεκίνησε στις 19:00 το απόγευμα της Παρασκευής 12/08 και ολοκληρώθηκε λίγο μετά τη 01:30 τη νύχτα του Σαββάτου, η παράταξη του Στέλιου Βαρουξάκη κέρδισε τις εκλογές της ΕΠΣΧ.

Η διαδικασία ξεκίνησε με αντεγκλήσεις ανάμεσα στους δικηγόρους των Σωματείων που ακυρώθηκαν, ενώ θυμίζουμε οτι έκτος υποψηφιότητας είχε τεθεί ο επικεφαλής της παράταξης Στέλιος Βαρουξάκης με την απόφαση του Δικαστηρίου σήμερα το μεσημέρι.

Ωστόσο η παράταξή του κέρδισε τη μάχη με 27 ψήφους έναντι 14 και με 6 άκυρα ψηφοδέλτια, ενώ στην ανακοίνωση του αποτελέσματος οι παρευρισκόμενοι ξέσπασαν σε χειροκροτήματα.

 
 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, μετά και τη μη συμμετοχή του Στ. Βαρουξάκη, ο κ. Κώστας Κωνσταντινίδης γιατρός στο επάγγελμα, με καταγωγή απο την Κοζανη και Πρόεδρος στην ομάδα στον Αστέρα Μανωλιοπούλου, θα θέσει υποψηφιότητα για την Προεδρία της ΕΠΣΧ.

Στις δηλώσεις του ο κ. Στέλιος Βαρουξάκης μίλησε για μία νέα ημέρα που ξημερώνει από αύριο στο χανιώτικο ποδόσφαιρο, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην πολύ σημαντική βοήθεια του γνωστού καλλιτέχνη Μανώλη Κονταρού σε αυτήν τη μεγάλη νίκη.

 

Στη συνέχεια ο νέος (ουσιαστικά) Πρόεδρος της ΕΠΣΧ κ. Κώστας Κωνσταντινίδης σημείωσε ότι είναι πολύ ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα και είναι μία ιστορική αλλαγή σχεδόν μετά από τρεις δεκαετίες. 

 
 

Ο Μανώλης Κονταρός μιλώντας στα μέσα ενημέρωσης, ανέφερε ότι είναι πολύ χαρούμενος που κέρδισε αυτή τη μάχη ο Στέλιος Βαρουξάκης και όπως είπε ο ίδιος στάθηκε στο πλευρό του και θα είναι κοντά του για την επόμενη ημέρα.  Επίσης, σημείωσε ότι παρόλο που η πλευρά Βούρβαχη έκανε σοβαρά λάθη και προχώρησε σε λογικές που δεν ταιριάζουν στην Κρήτη, την επόμενη ημέρα είμαστε όλοι ενωμένοι.

 

Ο απερχόμενος Πρόεδρος κ. Γιώργος Βούρβαχης έδωσε συγχαρητήρια στους νεοεκλεγέντες, δήλωσε ότι θα είναι διαθέσιμος σε ό,τι του ζητηθεί, ευχήθηκε καλή δύναμη στον νέο επικεφαλής της ΕΠΣΧ, ενώ ζήτησε πάνω από όλα να κοιτάξουν το καλό του χανιώτικου ποδοσφαίρου.

 

Λίγο αργότερα συνεχάρη θερμά τον κ. Κ. Κωνσταντινίδη.

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook