Πολύ μεγάλη η συμμετοχή σε έναν αγώνα – γιορτή που νικητές είναι όλοι!

Από το πρωί η περιοχή των Αγίων Αποστόλων στα Χανιά γέμισε από… υπερκοπέλια και υπερκοπελάκια που για μια ακόμα φορά αγκάλιασαν μια διοργάνωση που τα τελευταία 7 χρόνια έχει γίνει θεσμός στηρίζοντας το έργο και τις δράσεις του Συλλόγου Εθελοντικής Προσφοράς και Στήριξης “Ορίζοντας” για ανθρώπους που πάσχουν από νεοπλασματικές νόσους.

Την αρχή έκαναν τα υπερκοπελάκια! Παιδιά ηλικίας 8-12 ετών που συμμετείχαν σε μίνι αγώνα τριάθλου, κολύμπησαν 50 μέτρα, διήνυσαν 2 χλμ με τα ποδήλατα και τέλος έτρεξαν 500 μέτρα.

Ακολούθησαν τα υπερκοπέλια στον οποίο οι ερασιτέχνες αθλητές, συμμετείχαν στον αγώνα τριάθλου που περιελάμβανε κολύμπι απόστασης 400μ, διαδρομή 15χλμ με ποδήλατα και τέλος τρέξιμο 4χλμ περιμετρικά του άλσους των Αγίων Αποστόλων.

 
 

 

Μάλιστα, για πρώτη φορά 4 αθλητές του ερασιτεχνικού Υπερκοπελιού κληρώθηκαν για να αναδειχθούν «Επίσημοι αθλητές – πρεσβευτές του Ορίζοντα» και να εκπροσωπούν επίσημα τον Ορίζοντα σε αγώνες για όλο το 2017. Ο Ορίζοντας θα τους παρέχει την πλήρη αθλητική εμφάνιση στα χρώματα του και με τα λογότυπα του. Στόχος είναι η διάδοση του μηνύματος της Αθλητικής Παρέας και του Ορίζοντα «Αγώνας για ζωή».

Μετά την άθληση ήρθε η ώρα για το… φαγοπότι! Το Υπερκοπέλι και Υπερκοπελάκι 2016 έκλεισε με πάρτι στην παραλία που τα είχε όλα, μουσική από dj, φαγητό, ποτό αλλά και πάλη στην άμμο με τους «Σούπερ ήρωες». Πρόκειται για ένα στίβο μάχης στην παραλία των Αγίων Αποστόλων για όσους συμμετέχουν τους οποίους μια ομάδα θα προετοιμάζει ώστε να μοιάζουν με παρωδία των σούπερ ηρώων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook