Στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι υπηρεσίες του Λιμενικού Σώματος στα Χανιά, αναφέρεται σχετική ερώτηση που υπέβαλλε ο βουλευτής Χανίων της \”Δημοκρατικής Συμμαχίας\” κ.Χρήστος Μαρκογιαννάκης.

Αναλυτικότερα στην ερώτηση αναφέρονται τα εξής :

\”Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι υπηρεσίες του Λιμενικού Σώματος στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων είναι πολλά και μεγάλα. Ειδικότερα:

Από τα τέσσερα σκάφη, τα τρία λόγω παλαιότητας ή βλαβών και το τέταρτο ελλείψει καυσίμων – αν είναι δυνατόν – δεν επιχειρούν. Αποτέλεσμα είναι να υπάρχει ουσιαστική Αστυνόμευση μόνο στους χώρους των Λιμανιών.

Περαιτέρω το κτίριο στο οποίο στεγάζεται η υπηρεσία του λιμανιού Χανίων είναι σε άθλια κατάσταση. Μια απλή επίσκεψη φθάνει για να πειστεί ότι μόνο άνθρωποι δεν μπορεί να εργάζονται κάτω από τις συγκεκριμένες συνθήκες. Τουαλέτες που αναδύουν έντονη δυσοσμία, ρωγμές στους τοίχους, ανυπαρξία θέρμανσης και κλιματισμού και όταν βρέχει οι υπάλληλοι εργάζονται χρησιμοποιώντας ομπρέλες.

Στα συνεχή αιτήματα που υποβάλλονται ιεραρχικά οι απαντήσεις δεν δίνουν λύση. Έχουν φθάσει οι εργαζόμενοι στο απαράδεκτο φαινόμενο, την όποια πρόταση που υποβάλλουν για επίλυση μικρών ή μεγάλων προβλημάτων, να την συνοδεύουν και με το όνομα χορηγού, διότι διαφορετικά γνωρίζουν ότι λύση δεν θα υπάρχει.

ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ : Ερωτάται ο κ. Υπουργός Προστασίας του Πολίτη εάν γνωρίζει τα παραπάνω προβλήματα και εάν προτίθεται να δώσει λύση σ’ αυτά.\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook