Συνεργείο της ΔΕΥΑ Φαιστού αφαιρεσε το υδρόμετρο από το σπίτι ενός πολύτεκνου και άνεργου ανθρώπου στο Τυμπάκι, για μερικές δεκάδες κυβικά μέτρα νερού, την στιγμή μάλιστα που εκατοντάδες κυβικά μέτρα νερού χυνόταν στους δρόμους αφού είχε σπάσει το δίκτυο ύδρευσης.

Σύμφωνα με το e-mesara.gr η ΔΕΥΑΦ έκοψε τον νερό στην πολύτεκνη οικογένεια καθώς ο λογαριασμός του νερού ήταν απλήρωτος εδώ και καιρό και είχαν συσσωρευτεί αρκετά χρήματα.

Ο πατέρας των τεσσάρων παιδιών προσπαθεί να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του κάτι όμως που είναι δύσκολο καθώς είναι άνεργος.

Μάλιστα πριν από λίγο καιρό στη συγκεκριμένη οικογένεια η ΔΕΗ είχε κόψει το ρεύμα αλλά ευτυχώς με τη βοήθεια των συγχωριανών τους συγκεντρώθηκε ένα ποσό και έγινε επανασύνδεση.

Σήμερα η οικογένεια βρίσκεται χωρίς νερό, μην μπορώντας να ανταποκριθεί στο χρέος της απέναντι στη ΔΕΥΑΦ.

«Δεν ξέραμε σε ποιον κόβαμε το νερό»

Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Φαιστού κ. Κ. Μαρκάκος τόνισε σε δηλώσες του στο e-mesara.gr ότι δεν ήξεραν σε ποιον έκοβαν το νερό, γιατί το υδρόμετρο έφερε το όνομα του ιδιοκτήτη και όχι του ενοικιαστή του σπιτιού.

“Αν το ξέραμε, δεν θα το κόβαμε”, τόνισε ο κ. Μαρκάκος. Αν αυτό σημείνει πως η υπηρεσία θα προβεί άμεσα στην επανατοποθέτηση του υρδόμετρου θα το δούμε τις επόμενες ώρες…

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook