Νωρίτερα, από ό,τι αρχικά είχε γνωστοποιηθεί, θα ξεκινήσει τελικά η φιλική αναμέτρηση του Κισσαμικού, στη Σαντορίνη, με τον Πανθηραϊκό του Μανώλη Παπαματθαιάκη.

Το παιχνίδι του Σαββάτου (15/10), όπως ανακοίνωσαν οι δύο ομάδες, θα ξεκινήσει στις 17:30.

Η ενημέρωση του Κισσαμικού:

Στις 17:30 θα ξεκινήσει τελικά η φιλική αναμέτρηση της ομάδας μας με τον Πανθηραϊκό, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 15 Οκτωβρίου, στη Σαντορίνη.

Το φιλικό προγραμματίστηκε έπειτα από πρόσκληση του Πανθηραϊκού στον Κισσαμικό, με αφορμή τη διεξαγωγή της 1ης αγωνιστικής του Κυπέλλου Γ’ Εθνικής, όπου η ομάδα του Μανώλη Παπαματθαιάκη έχει πάρει την πρόκριση για την επόμενη φάση χωρίς αγώνα. Από την άλλη το γεγονός ότι δεν έχει ξεκινήσει ακόμα το πρωτάθλημα Football League δίνει την ευκαιρία στην ομάδα μας γι’ αυτό το ταξίδι, που θα κρατήσει τους ποδοσφαιριστές σε αγωνιστικούς ρυθμούς.

Στην επίσημη ιστοσελίδα του Πανθηραϊκού αναφορικά με το φιλικό παιχνίδι του Σαββάτου αναφέρονται τα εξής:

Σε ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι θα αγωνιστεί αυτή τη εβδομάδα ο Πανθηραϊκός, αφού η ομάδα μας για δεύτερη συνεχή εβδομάδα δεν έχει επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις, λόγω της πρόκρισης άνευ αγώνος στην επόμενη φάση του Κυπέλλου της Γ’ Εθνικής.

Το Σάββατο 15 Οκτωβρίου ο Πανθηραϊκός θα υποδεχθεί τον Κισσαμικό, ομάδα που αγωνίζεται στη Β’ Εθνική κατηγορία και την περσινή χρονιά τερμάτισε στην 6η θέση του πρωταθλήματος. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Γήπεδο Πανθηραϊκού και θα ξεκινήσει στις 17:30.

Χωρίς προβλήματα η προπόνηση

Όσον αφορά την προετοιμασία του Κισσαμικού συνεχίστηκε χωρίς προβλήματα και το πρόγραμμα περιελάμβανε πρωινή προπόνηση. Την Τετάρτη θα ανέβουν οι… ρυθμοί, αφού είναι προγραμματισμένη διπλή προπόνηση.

Η επίσημη ενημέρωση:

Δίχως προβλήματα πραγματοποιήθηκε η πρωινή προπόνηση της Τρίτης για την ομάδα μας, που συνεχίζει την προετοιμασία της, με την προσμονή για την έναρξη του πρωταθλήματος Football League να είναι μεγάλη.

Οι ποδοσφαιριστές του Κισσαμικού, μετά από το καθιερωμένο ζέσταμα και μερικές ταχύτητες που έκαναν, δούλεψαν αρκετά πάνω σε ασκήσεις κατοχής της μπάλας, τελειώματα φάσεων, ενώ για το τέλος το πρόγραμμα είχε δίτερμα τακτικής.

Η συνέχεια περιλαμβάνει δύο προπονήσεις την Τετάρτη (12/10), το πρωί και το απόγευμα, στο Δημοτικό Στάδιο Κισσάμου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook