Το Κέντρο Παιδικής Μέριμνας Θηλέων Ηρακλείου επισκέφτηκαν την Τετάρτη, 27 Ιουλίου, οι Νέοι της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ηρακλείου σε μία πρωτοβουλία υποστήριξης του έργου και της προσφοράς του Ιδρύματος στα παιδιά.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης, οι νέοι της Συμμαχίας συναντήθηκαν με την Διευθύντρια του Κέντρου, κα. Δήμητρα Τραχάλη, την Αντιπρόεδρο του Σωματείου φίλων του Κέντρου, κα. Ιωάννα Κανιαδάκη και τον Ταμεία κο Γιώργο Σαριδάκη. Αφού ξεναγήθηκαν στους χώρους του Κέντρου και συζήτησαν με τα παιδιά που φιλοξενούνται σε αυτό, οι νέοι της ΔΗ.ΣΥ. προσέφεραν στην Αντιπρόεδρο του Σωματείου φίλων του Κέντρου τα χρήματα που είχε συγκεντρώσει η νεολαία σε προηγούμενη φιλανθρωπική της εκδήλωση.

Η Διευθύντρια του Κέντρου ευχαρίστησε θερμά τους Νέους της ΔΗ.ΣΥ. για την πρωτοβουλία της, ενώ στην ενημέρωσή της για τη λειτουργία του Κέντρου σημείωσε ότι ως βασικό πρόβλημα παραμένουν οι ελλείψεις σε επιστημονικό προσωπικό. Από πλευράς τους, οι νέοι της Συμμαχίας δεσμεύτηκαν ότι θα συνδράμουν στην υποστήριξη του Κέντρου και ανανέωσαν το ραντεβού τους για επόμενη επίσκεψη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook