Συνεχίζεται η προσπάθεια ενδυνάμωσης των οργανώσεων του κόμματος, καθώς και η ανανέωση του στελεχιακού δυναμικού μέσα από ένα πάντρεμα αξιοποίησης παλιών έμπειρων στελεχών, αλλά και νέων στελεχών με φρέσκιες ιδέες και διάθεση προσφοράς. Στο πλαίσιο αυτό ορίστηκαν Αναπληρωτές Γραμματείς Αγροτικού της ΝΔ οι κ.κ. Μανώλης Χαιρέτης και Ιωάννης Γλεντζάκης.

Ο κ. Μανώλης Χαιρέτης, καταγόμενος από το Ρουκάνη Ηρακλείου, είναι Δημοτικός Σύμβουλος Ηρακλείου, Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑ Ηρακλείου, πρώην Γραμματέας της ΝΟΔΕ Ηρακλείου και μέλος της ΝΟΣ Ηρακλείου. Παράλληλα, ασχολείται ενεργά με την αγροτική παραγωγή.   

Ο κ. Ιωάννης Γλεντζάκης, καταγόμενος από την Ασή Γωνιά, είναι επί 30 χρόνια συνεταιριστικός υπάλληλος στην ΕΑΣ Ρεθύμνου και μέλος του ΔΣ της ΕΑΣ Ρεθύμνου. Παράλληλα, είναι Πρόεδρος της Αγροτικής Συνεταιριστικής Εταιρείας Ανάπτυξης Ρεθύμνου (ΑΣΕΑΡ), Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου της Ασή Γωνιάς και Πρόεδρος του ΔΣ της Ένωση Ενεργειακή – Ανώνυμη Συνεταιριστική Εταιρεία.

Ο Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής κ. Λευτέρης Αυγενάκης, με αφορμή τον ορισμό των αναπληρωτών Γραμματέων Αγροτικού, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «η ΝΔ εστιάζει τη στρατηγική της στις παραγωγικές τάξεις, στην Ελλάδα που μοχθεί, που παράγει, που αγωνίζεται και που ανησυχεί για το αύριο, αλλά και στους ανθρώπους που έχει πλήξει βάναυσα η κρίση. Με την ενδυνάμωση των δομών και των οργανώσεων του κόμματος μας με στελέχη από την παραγωγική Ελλάδα,  ξεδιπλώνουμε τη συντεταγμένη στρατηγική μας για την έξοδο από την κρίση υπηρετώντας με υψηλό αίσθημα ευθύνης τη Συμφωνία Αλήθειας που θα μας οδηγήσει στη βιώσιμη ανάπτυξη. Καλή επιτυχία να έχουν στο έργο τους οι άξιοι αναπληρωτές Γραμματείς».