Πολύ πιθανό είναι πλέον το ενδεχόμενο ο ΟΦΗ να κλειδώσει και μαθηματικά την άνοδο του χωρίς να ιδρώσει καθώς το αυριανό ματς με την Δόξα Δράμας είναι εξαιρετικά δύσκολο να διεξαχθεί κάτω από ίσους όρους. 
Αυτό γιατί ο Μιχάλης Γρηγορίου για την αυριανή αναμέτρηση στην Καλλιθέα έχει μόλις επτά ποδοσφαιριστές στη διάθεση του καθώς τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Δραμινοί που ξεκίνησαν με μόλις 12 παίκτες την διαδικασία είναι πάρα πολλά. 
Πιο συγκεκριμένα τραυματίες είναι οι Πακάλτσης , Ρούτσης, Σιάκκας και Καρακώστας , ενώ τιμωρημένοι οι Γελαδάρης, Νίκος Τσιμπλίδης, και Καπέλ ενώ σε αυτούς θα πρέπει να προστεθεί και ο Βέρτζος που έχει αποχωρήσει από την αποστολή της Δόξας Δράμας εδώ και δύο μέρες. 
Ο πρόεδρος της Δόξας Δράμας Θανάσης Σάμιος σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να αποσύρει την ομάδα του από την συνέχεια του θεσμού αφού είναι δύσκολο να βρει παίκτες για να συμπληρώσει ακόμη και ενδεκάδα μέσα σε ένα 24ωρο. 
Από την άλλη μια τέτοια απόφαση ίσως επιφέρει κυρώσεις στους Δραμινούς και για αυτό το πιο πιθανό σενάριο είναι η Δόξα Δράμας να κατέβει για τους τύπους και μόνο στο αυριανό ματς με επτά παίκτες μόνο και μόνο για να χάσει τον αγώνα στα χαρτιά, αλλά να μην έχει κυρώσεις. 
Αν ο ΟΦΗ πάρει το ματς στα χαρτιά με την Δόξα Δράμας τότε θα πάρει χωρίς να κοπιάσει τους τρεις βαθμούς που θέλει για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την άνοδο του στην Σούπερ Λίγκα. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook