Ένα περίπτερο είχαν βάλει στόχο οι δυο επίδοξοι «Μπόνι» και «Κλάιντ» της Αμαλιάδας, αλλά το ζευγάρι των ιδιοκτητών αποδείχθηκε πιο… ζόρικο! Όχι μόνο δεν τους έδωσαν τις εισπράξεις, αλλά και τους καταδίωξαν οδηγώντας στα ίχνη τους τους αστυνομικούς οι οποίοι συνέλαβαν την κοπέλα!

Φορώντας κράνη η 31χρονη λησταρχίνα του… γλυκού νερο, σύμφωνα με το δημοσίευμα στο protothema.gr, και ο συνεργός της ο οποίος αναζητείται, απείλησαν με μαχαίρι τον 47χρονο ιδιοκτήτη του περιπτέρου και την 44χρονη σύζυγό του και τους ζήτησαν τα χρήματα από το ταμείο. Εκείνοι, όμως, δεν «μάσησαν» και τους πήραν στο κυνήγι! Σε βοήθειά τους έτρεξαν άνδρες της Ασφαλείας που ειδοποιήθηκαν, οι οποίοι κατάφεραν να εντοπίσουν την 31χρονη η οποία κινούνταν πεζή σε κοντινή απόσταση και να την συλλάβουν.

*** Τρεις άλλοι νεαροί όρμησαν κραδαίνοντας μαχαίρια σε μια καφετέρια της περιοχής Δαλαμανάρα στο Άργος, απείλησαν υπαλλήλους και πελάτες και άρπαξαν τα κινητά των πελατών και ένα υπολογιστή του καταστήματος. Όμως, λίγες ώρες αργότερα εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν οι δυο από αυτούς, 20 και 23 χρόνων, που οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Ναυπλίου ενώ ο 18χρονος συνεργός τους αναζητείται.