Μέλος της Σούπερ Λίγκα μπορεί να αισθάνεται εδώ και λίγες ώρες ο ΟΦΗ καθώς η Δόξα Δράμας σήμερα το μεσημέρι απέστειλε έγγραφο στα γραφεία της Ένωσης Β΄- Γ΄Εθνικής με το οποίο κάνει γνωστό ότι δεν μπορεί να αγωνιστεί στο σημερινό παιχνίδι με τον ΟΦΗ που είναι να πραγματοποιηθεί στις 8.30 μ.μ στο γήπεδο της Καλλιθέας. 
Οι προσπάθειες που έγιναν από την διοίκηση της Δόξας Δράμας προκειμένου να βρεθούν τουλάχιστον πέντε παίκτες για να συμπληρώσει ενδεκάδα κόντρα στον ΟΦΗ δεν έφεραν αποτέλεσμα και έτσι το Σάββατο το πρωί μετά και τις συμβουλές που πήραν από την νομική υπηρεσία τους οι Δραμινοί κατέθεσαν το σχετικό έγγραφο στην ΕΠΑΕ δηλώνοντας αδυναμίας συμμετοχής. 
Οι δύο ομάδες θα παραταχθούν στο γήπεδο η μεν Δόξα με τους έξι παίκτες που έχει στη διάθεση της και ο μεν ΟΦΗ με την ενδεκάδα που θα ξεκινούσε αν άρχιζε το ματς και εν συνεχεία ο διαιτητής της αναμέτρησης θα στείλει τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια και θα κατοχυρώσει το ματς στον ΟΦΗ με 3-0 τέρματα. 
Η Δόξα Δράμας με αυτό τον τρόπο δεν θα έχει κυρώσεις παρά μόνο θα χάσει το ματς με τον ΟΦΗ στα χαρτιά . Όλο αυτά ισχύουν μόνο για το σημερινό παιχνίδι καθώς στην αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό η Δόξα Δράμας αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά αφού κάποιοι παίκτες θα εκτίσουν την τιμωρία τους.
Πλέον η άνοδος για τον ΟΦΗ στη Σούπερ Λίγκα είναι γεγονός και μαθηματικά από σήμερα και την Δευτέρα το τελευταίο παιχνίδι με τον Διαγόρα Ρόδου στη Φυλή θα έχει καθαρά διαδικαστικό χαρακτήρα για την κρητική ομάδα . 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook