Αν και απομένει ακόμη μια αγωνιστική για να ολοκληρωθεί η διαδικασία των πλέϊ οφ από την στιγμή που ο ΟΦΗ από το Σάββατο το βράδυ εξασφάλισε και μαθηματικά την άνοδο του αυτό έδωσε την δυνατότητα στους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ της ομάδας να το ρίξουν έξω για να πανηγυρίσουν την άνοδο. 
Συνήθως τέτοια χαρμόσυνα ποδοσφαιρικά γεγονότα γιορτάζονται στα μπουζούκια και εκεί έσπευσαν και οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ όπου γλέντησαν για την επιστροφή της ομάδας μετά από δύο χρόνια στη Σούπερ Λίγκα στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης «Φαντασία» στο οποίο τραγουδάει ο Νίκος Βέρτης. 
Ο λουλουδοπόλεμος έδινε και έπαιρνε μεταξύ των παικτών ενώ το κλού της βραδιάς ήταν ο καφές εσπρέσο που παρήγγειλε στις 3 τα ξημερώματα ο Νίκος Μαχλάς στο Νίκο Αναστόπουλο προκειμένου να του κάνει πλάκα αφού αυτός είναι ο αγαπημένος του καφές. 
Στο κέντρο το παρόν έδωσαν και αρκετοί φίλοι του ΟΦΗ από την Αθήνα που παρακολούθησαν από κοντά όλα τα παιχνίδια που έγιναν στο Λεκανοπέδιο της Αττικής και ήθελαν και αυτοί να γλεντήσουν μαζί με τους παίκτες την άνοδο στην Σούπερ Λίγκα. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook