Δεν έχουν τελειωμό οι καταγγελίες για μικρούς ή μεγάλους σκουπιδότοπους σε διάφορες περιοχές της πόλης και γενικότερα του Δήμου Χανίων.

Χθες Κυριακή , λόγω της λιακάδας ένας Χανιώτης με την οικογένειά του είπαν να πάνε να περπατήσουν στην περιοχή των Αγίων Αποστόλων.

Εκεί λοιπόν, στην κεντρική παραλία απέναντι από το πάρκο, λίγο ψηλότερα στα δέντρα, έπεσαν πάνω σε έναν σκουπιδότοπο, ενώ στην γύρω περιοχή υπήρχαν από ψόφια ζώα, μέχρι και σύριγγες!!

Και μιλάμε για έναν χώρο που ενώ – θεωρητικά – προσφέρεται για έναν περίπατο, άθληση και άλλες οικογενειακές δραστηριότητες τελικά έχει εγκαταλειφτεί (και αυτός) στην τύχη του.

Μόλις πριν από δύο ημέρες το Flashnews.gr είχε παρουσιάσει την “μετατροπή του πάρκου και της παιδικής χαράς στα Πευκάκια της Νέας Χώρας σε έναν άθλιο σκουπιδότοπο, ενώ οι καταγγελίες και οι σχετικές φωτογραφίες αυξάνονται διαρκώς.

Μετά έχουν άδικο όσοι λένε πως εάν η καθαριότητα είναι μισή αρχοντιά η πόλη των Χανίων, δυστυχώς, έχασε πλέον τον χαρακτηρισμό της ως «πόλη αρχόντισσα»;

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook