Βραβεία ξέρουμε να παίρνουμε και είναι πολύ καλό και μπράβο, γιατί σημαίνει ότι γίνεται κάποια δουλειά, όπως ανακοινώθηκε σήμερα για την βράβευση της ιστοσελίδας της Περιφέρειας Κρήτης (αλήθεια πόσο μας κοστίζει το χρόνο;).

Και η παρουσία του νησιού στο εξωτερικό είναι έντονη, αν και δεν είμαι σίγουρος αν όλες αυτές οι εκθέσεις που επισκέπτεται κατά καιρούς η Περιφέρεια Κρήτης έχουν αποτελέσματα. Αυτό θα φανεί στο μέλλον.

Γενικά από δημόσιες σχέσεις πάμε καλά, ένα δρόμο όμως δεν μπορούμε να φτιάξουμε; 

Και συγκριμένα σε πρώτη φάση τον φωτισμό και τις διαγραμμίσεις;

Τι ακριβώς περιμένουμε τόσο καιρό δηλαδή και πόσο δύσκολο είναι να βγει ένα κονδύλι να γίνουν οι διαγραμμίσεις σε όλο το εθνικό και επαρχιακό δίκτυο του νησιού, που η κατάσταση είναι δραματική και ειδικά τις βροχερές ημέρες οι οδηγοί δεν ξεχωρίζουν τα όρια του δρόμου.

Με τον φωτισμό; Τι γίνεται με το φωτισμό; Πάνω από το 80% των πυλώνων φωτισμού στου κόμβους από το Καστέλι μέχρι την Σητεία είναι σβηστό. Πόσο δύσκολο είναι δηλαδή να γίνει η συντήρηση; Και μην ακούσουμε πάλι την δικαιολογία ότι κλέβουν τα καλώδια, γιατί υπάρχουν αρκετοί αναγνώστες που ταξιδεύουν συχνά πυκνά τον ΒΟΑΚ και μας λένε κάθε μέρα όλο περισσότεροι πυλώνες δεν λειτουργούν. 

Κλείνοντας δείτε παρακάτω πως είναι η κατάσταση στα τούνελ στο φαράγγι της Ιμπρου, στην διαδρομή Βρύσες – Χώρα Σφακίων.  

Τα λέμε και τα γράφουμε συνεχώς, αλλά μάλλον δεν ιδρώνει κανενός το αυτί εκεί στην Πλατεία Ελευθερίας στο Ηράκλειο.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook