Μια ξεχωριστή έκθεση  επαγγελματικού εξοπλισμού παράλληλα με την ΗΟ.RE.CA 2017 στο SOFITEL ATHENS AIRPORT είναι γεγονός!

Από τις 10  εως  13 / 2 / 2017 και ώρα 11:00 – 20:00 στο ξενοδοχείο SOFITEL (πλησίον αεροδρομίου Ελ. Βενιζέλος), τόσο οι επαγγελματίες επισκέπτες, όσο και οι νέοι επενδυτές του χώρου, θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά και να γνωρίσουν νέα προϊόντα από το χώρο  του Επαγγελματικού εξοπλισμού. 

Από αυτή τη μεγάλη έκθεση ευρωπαϊκών προδιαγραφών, δεν θα μπορούσε να λείπει η  ΕΞΟΠΛΙΖΕΙΝ ΕΠΕ, της οποίας η μακρόχρονη εμπειρία και συνέπεια έχουν φέρει την εταιρία στις πρώτες θέσεις της ευρωπαϊκής αγοράς. 

“Η 25ετής επιτυχημένη πορεία μας  δίνει  τη δυνατότητα να κάνουμε συνεχώς νέα βήματα στο χώρο του επαγγελματικού εξοπλισμού, ώστε να προσφέρουμε την καινοτομία, τον εκσυγχρονισμό, αλλά και το καλύτερο δυνατό προϊόν στον πελάτη μας!                                                                 
Με γνώμονα την εμπειρία  και την συνεχή ανάπτυξη, προχωράμε μπροστά.  
Θα χαρούμε να σας συναντήσουμε και να σας ενημερώσουμε για τις νέες  συνεργασίες με τεράστια γκάμα ετοιμοπαράδοτων προϊόντων  στις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς που ικανοποιούν και τον πιο απαιτητικό  συνεργάτη μας.”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook