Μετά από περίπου 10 χρόνια παρουσίας με την φανέλα του ΟΦΗ ο Αλέξης Κασμερίδης θα αποτελέσει παρελθόν σύντομα από την κρητική ομάδα.

Ο Σερραίος τερματοφύλακας σε συνάντηση που είχε σήμερα το μεσημέρι με τον Νίκο Αναστόπουλο ενημερώθηκε από τον προπονητή του ΟΦΗ ότι δεν είναι στα πλάνα του για τη νέα χρονιά και πως θα πρέπει να αναζητήσει το νέο σταθμό της καριέρας του.

Η είδηση αυτή ακούστηκε σαν «κεραυνός» στα αυτιά του Κασμερίδη που σίγουρα δεν περίμενε μια τέτοια εξέλιξη από την στιγμή που και δική του επιθυμία ήταν να ανανεώσει το υπάρχον συμβόλαιο του με τον ΟΦΗ το οποίο λήγει στις 30/12 του 2011 και να παραμείνει στην ομάδα με την οποία έχει δεθεί συναισθηματικά όλα αυτά τα χρόνια.

Ο Αλέξης Κασμερίδης αναμένεται μέσα στο Σαββατοκύριακο να έχει μια συνάντηση με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΟΦΗ τον Νίκο Μαχλά για να συζητήσουν την λύση της συνεργασίας τους και τον τρόπο καταβολής των χρημάτων που οφείλονται στον ποδοσφαιριστή .

Μετά την διαφαινόμενη απομάκρυνση του Κασμερίδη ο ΟΦΗ θα κινηθεί για την απόκτηση δύο τερματοφυλάκων που θα λογίζονται και ως βασικοί, έχοντας για τρίτο τερματοφύλακα τον Βεζυρίδη και τέταρτο τον Γεννάδιο Ξενοδόχοφ.

Στην πόρτα της εξόδου και ο Ρούσεφ

Πέρα από τον Κασμερίδη όμως σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες δύσκολα θα συνεχίσει τη νέα χρονιά στη Σούπερ Λίγκα και ο Ιβάν Ρούσεφ. Ο Βούλγαρος μέσος παρά την πολύ καλή παρουσία του στα ματς των πλέϊ οφ δεν είναι στα βασικά πλάνα του Νίκου Αναστόπουλου τη νέα χρονιά και παρά το γεγονός ότι έχει ένα χρόνο συμβόλαιο ακόμη με τον ΟΦΗ όλα δείχνουν ότι και αυτός πολύ δύσκολα θα συνεχίσει τη νέα χρονιά στην κρητική ομάδα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook