Ενημερώθηκαν από το Flashnews.gr και έστειλαν άνθρωπο να….καθαρίσει – Όμως το πρόβλημα χρειάζεται πιό ριζική και μόνιμη αντιμετώπιση

Ευτυχώς άμεση ήταν η ανταπόκριση του Δήμου Χανίων στο ρεπορτάζ του Flashnews.gr για τον κίνδυνο που υπήρχε οι Χανιώτες να γιορτάσουν την Καθαρή Δευτέρα σε….βρώμικους Αγ. Αποστόλους.

Οι εικόνες από τα σκόρπια σκουπίδια στην περιοχή στην οποία παραδοσιακά γιορτάζονται τα Κούλουμα, προκάλεσαν την άμεση αντίδραση και δόθηκε εντολή σε συνεργείο καθαριότητας να πάει στην περιοχή και να καθαρίσει.

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες του Flashnews.gr, το πρόβλημα της ρίψης σκουπιδιών στην περιοχή των Αγίων Αποστόλων δεν είναι πρόσκαιρο.

Μάλιστα τα διάφορα ρούχα και όλες οι ακαθαρσίες που υπάρχουν εκεί αποδίδονται κυρίως σε Ρομά που διαμένουν προσωρινά και φεύγοντας  αφήνουν πίσω τους ότι τους είναι άχρηστο.

Οπότε επιβάλλεται ο Δήμος να λάβει πιο ριζικά μέτρα, έτσι ώστε να μην μετατρέπεται κάθε τόσο, η περιοχή αυτή που αποτελεί βασικό χώρο αναψυχής της πόλης των Χανίων σε σκουπιδότοπο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook