Δύναμη μέσα από το πένθος στο οποίο έχουν βυθιστεί, βρήκαν οι στενοί συγγενείς της Χανιώτισσας Ερμιόνης Τζιάκη, για να εκφράσουν το “ευχαριστώ” σε όλους όσους τους συμπαραστάθηκαν σε αυτή τη δύσκολη και τραγική στιγμή της ζωής τους.

Θυμίζουμε ότι η άτυχη Ερμιόνη Τζιάκη, έχασε τη ζωή της μετά από πτώση σε γκρεμό των Λευκών Ορέων στα οποία είχε πάει για ορειβασία.

Ακολουθεί το ευχαριστήριο της οικογένειας:

“Πριν συνέλθουμε από τον απροσδόκητο και με τόσο τραγικό τρόπο χαμό της πολυαγαπημένης μας συζύγου, μητέρας και αδελφής Ερμιόνης Τζιάκη

Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά τις εκατοντάδες κόσμου, φίλους, συγγενείς, γνωστούς και αγνώστους, συναδέλφους από την υπηρεσία της, ορειβάτες, μέλη του Ορειβατικού Συλλόγου Χανίων, κάθε ένα χωριστά οι οποίοι ήλθαν να μας συλλυπηθούν και να παραστούν στην Εξόδιο Ακολουθία.

Επίσης ευχαριστούμε όσους κατέθεσαν διάφορα χρηματικά ποσά για τις ανάγκες του Ιερού Ναού Αγίας Τριάδος Κακοδικίου στη μνήμη της.

Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε τους αιδεσιμώτατους ιερείς που τέλεσαν την Εξόδιο Ακολουθία.

Μιχαήλ Μπακατσάκη,
Ευτύχη Ανδρουλάκη,
Nικόλαο Λαμπάκη,
Στυλιανό Λουπάση

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά μέσω του τύπου για την κατάθεση στεφάνων στη μνήμη της για τον χαμό της πολυαγαπημένης μας συζύγου, μητέρας και αδελφής Ερμιόνης Τζιάκη, τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ, τον Αναπληρωτή Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΒΙΤΣΑ, την Ειδική Γραμματέα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας κ. ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΠΑΠΑΛΕΩΝΙΔΑ, το ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ, τον ΝΑΥΣΤΑΘΜΟ ΚΡΗΤΗΣ,τους ΝΑΡΚΑΛΙΕΥΤΕΣ ΣΤΡΑΤΟΥ ΞΗΡΑΣ, το ΣΥΛΛΟΓΟ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΚΡΗΤΗΣ.

Επίσης ευχαριστούμε το Διοικητή του ΝΑΥΣΤΑΘΜΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΑΡΧΙΠΛΟΙΑΡΧΟ κ. ΧΑΤΖΑΚΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ Π.Ν., το Διευθυντή ΔΝΕΡ και Διευθυντή της ΑΝΤΙΠΛΟΙΑΡΧΟ κ. ΨΑΡΟΥΔΑΚΗ ΑΝΤΩΝΙΟΝ Π.Ν., την ΑΝΤΙΠΛΟΙΑΡΧΟ (Ο) κυρία Θ.ΤΣΑΚΑ Π.Ν., τη Διευθύνουσα του Ναυτικού Νοσοκομείου Κρήτης ΑΝΤΙΠΛΟΙΑΡΧΟ (ΥΝ) κυρία Ε.ΚΑΡΑΘΟΔΩΡΟΥ Π.Ν., οι οποίοι παρέστησαν στην Εξόδιο Ακολουθία.

Ο Σύζυγος της, τα παιδιά της, τα Αδέλφια της”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook