Την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν την Κυριακή (12/3) στο εστιατόριο”Μπομπόλης” στα Παλιά Ρούματα, η Πυροσβεστική Υπηρεσία Κισσάμου και το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Καντάνου. 

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν την Κυριακή (12/3) στο εστιατόριο”Μπομπόλης” στα Παλιά Ρούματα, η Πυροσβεστική Υπηρεσία Κισσάμου και το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Καντάνου. Στην εκδήλωση έδωσε το “παρών” ο Δήμαρχος Κισσάμου Θεόδωρος Σταθάκης. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε, συν τοις άλλοις, ενόψει και της νέας αντιπυρικής περιόδου. Στην εκδήλωση αυτή επισημάνθηκε, η άριστη συνεργασία του Δήμου Κισσάμου με την Πυροσβεστική Υπηρεσία Κισσάμου. Συνεργασία που αποδεικνύεται σε κάθε περίπτωση και που, προφανώς, θα έχει συνέχεια.

Στην ομιλία του στην εκδήλωση, ο Δήμαρχος Κισσάμου, Θεόδωρος Σταθάκης τόνισε: Ευχαριστώ τον περιφερειακό διοικητή Κρήτης κ. Ιωάννη Μαραγκάκη, τον διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κισσάμου κ. Γεώργιο Νικολουδάκη και το σύνολο των υπαλλήλων για τις υπηρεσίες που παρέχουν με στόχο την προστασία και την ασφάλεια των συμπολιτών μας, θέτοντας μάλιστα σε κίνδυνο την ίδια τους τη ζωή. Σάς εύχομαι να έχετε πάντα υγεία εσείς και οι οικογένειές σας, να έχετε δύναμη και να είστε πάντοτε σε ετοιμότητα. Μακάρι να είστε αχρείαστοι που σημαίνει ότι όλα πηγαίνουν καλά για εμάς τους υπόλοιπους. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook