Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης στο προπονητικό κέντρο “Ελπίς-Νίκη” η επιμορφωτική εσπερίδα τερματοφυλάκων, που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Προπονητών σε συνεργασία με την ΕΠΣ Χανίων και υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ένωσης Προπονητών.

Προπονητές ομάδων του τοπικού, προπονητές τερματοφυλάκων από τις χανιώτικες ομάδες εθνικών κατηγοριών αλλά και του τοπικού και τερματοφύλακες-ποδοσφαιριστές έδωσαν το «παρών» στην εσπερίδα που είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Εισηγητές ήταν ο εκπαιδευτής και παρατηρητής διαιτησίας Super League Απόστολος Κουρκούνας, ο προπονητής τερματοφυλάκων Γιώργος Μουντάκης και η φυσιοθεραπεύτρια του Πλατανιά Κατερίνα Κοκολογιάννη. Στο πρακτικό κομμάτι τον Μουντάκη πλαισίωσαν ο Χρήστος Παπαδογιάννης (εκτός από Ταμίας του Συνδέσμου Προπονητών, παλαίμαχος τερματοφύλακας και προπονητής του Αστέρα Μανολιόπουλου) και ο Απόστολος Λεκίδης (προπονητής τερματοφυλάκων του Κισσαμικού). Για το τέλος έγιναν ερωτήσεις στους τερματοφύλακες Αντώνη Κοκκαλά (Πλατανιάς), Γρηγόρη Αθανασίου (ΑΟΧ) και Κώστα Βλαχάκη (ΙΝΚΑ) από τους συμμετέχοντες στην εσπερίδα. Στο πρακτικό κομμάτι συμμετείχε η Κ17 του Πλατανιά.

Την εσπερίδα προλόγισε ο Μανώλης Μπασιάς και στη συνέχεια χαιρετισμούς απεύθυναν ο πρόεδρος της ΕΠΣΧ Κώστας Κωνσταντινίδης, ο γεν. γραμματέας της Πανελλήνιας Ένωσης Προπονητών Βαγγέλης Πρόκος, ο γεν. γραμματέας του Συνδέσμου Προπονητών Δημήτρης Ανθούσης και ο οικοδεσπότης Γιώργος Κουρκούτης (Ελπίς-Νίκη και Chania Goalkeepers).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook