Ο Ατρόμητος έγινε η επόμενη ομάδα που βράβευσε τον Γιώργο Παράσχο με αφορμή τη συμπλήρωση 500 αγώνων στους πάγκους της Α’ Εθνικής.

Πριν από την έναρξη του αγώνα ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ατρόμητος Γιώργος Σπανός παρέδωσε μία τιμητική πλακέτα και μία φανέλα της ομάδας με τον αριθμό 112 στον προπονητή του Πλατανιά, που συμβολίζει τα ματς που έχει καθίσει στον πάγκο του συλλόγου από το Περιστέρι.

Μετά το τέλος του αγώνα ο 64χρονος τεχνικός ευχαρίστησε για την κίνηση αυτή ενώ αποκάλυψε ότι συνεχίζει στην τεχνική ηγεσία του Πλατανιά και τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά όσα είπε: «Θέλω να ευχαριστήσω για την τιμή που μου έκανε και την πλακέτα που μου έδωσε την ΠΑΕ Ατρόμητος και ειδικότερα την οικογένεια του κ. Σπανού. “Ξύπνησαν”, ειδικότερα σ’ εμένα, πάρα πολύ καλές αναμνήσεις. Με αυτήν την οικογένεια ήμασταν μαζί 6 χρόνια περίπου, ίσως τα περισσότερα προπονητικά μου χρόνια σε μια ομάδα ανήκουν εδώ. Από εκεί και πέρα, πιστεύω και του χρόνου να έχουν μια ανάλογη πορεία και οι δυο ομάδες. Το εύχομαι μέσα από την ψυχή μου γιατί και εμείς και ο Ατρόμητος κάναμε μια πάρα πολύ καλή πορεία και πιστεύω επειδή του χρόνου το πρωτάθλημα θα είναι πολύ πιο δύσκολο και πάμε στις 14 ομάδες, εύχομαι να έχουμε μια ανάλογη πορεία πάλι. Το παιχνίδι δε νομίζω ότι αντέχει σε κριτική. Ο Ατρόμητος ήταν πολύ πιο πλήρης από μας και κέρδισε δίκαια, εν αντιθέσει μ’ εμάς που κάναμε πάρα πολλές δοκιμές. Χρησιμοποιήσαμε πάρα πολλά παιδιά από την Κ20 κι έτσι περάσαμε ένα πολύ ευχάριστο βράδυ, άσχετα αν το σκορ είναι βαρύ για την ομάδα μου. Εύχομαι καλό καλοκαίρι και από εκεί και πέρα εύχομαι όλες οι ομάδες να πετύχουν σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο τα καλύτερα». Για την παραμονή του: «Θα συνεχίσω. Δεν έχει ανακοινωθεί κάτι ακόμη, αλλά θα συνεχίσω».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook