Tέσσερα άτομα, συνελήφθησαν για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Σημάτων και πλαστογραφία, μετά από επιχείρηση της Αστυνομίας στη Χερσόνησο – Κατασχέθηκε πλήθος προϊόντων, τα οποία ήταν απομίμηση επώνυμων εταιρειών

Συνελήφθησαν, χθες πρωινές ώρες, σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου, από αστυνομικούς  του Αστυνομικού  Τμήματος  Χερσονήσου σε συνεργασία με αστυνομικούς  του Τμήματος  Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου, τρείς ημεδαποί (48χρονος, 43χρονος και 39χρονη) και 36χρονη  αλλοδαπή υπήκοος  Βουλγαρίας, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Σημάτων και πλαστογραφία.

Ειδικότερα χθες , από αστυνομικούς των ανωτέρω Υπηρεσιών, σε συνεργασία με εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπο νόμιμης εταιρείας, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε τέσσερα εμπορικά καταστήματα σε περιοχή του Δήμου  Χερσονήσου.

Κατά τη διάρκεια των ελέγχων διαπιστώθηκε η διάθεση προϊόντων προς πώληση,  τα οποία ήταν απομίμηση διαφόρων επώνυμων εταιρειών και συνελήφθησαν ο 43χρονος ως  ιδιοκτήτης καταστημάτων και η 39χρονη, η 36χρονη και ο 48χρονος ως προσωρινά υπεύθυνοι καταστημάτων, για παραβάσεις της  Νομοθεσίας περί σημάτων και πλαστογραφία.

Κατασχέθηκε πλήθος προϊόντων (τσάντες, είδη ένδυσης και υπόδησης, καπέλα, γυαλιά, ρολόγια, ακουστικά, ηχεία, φουλάρια, κολόνιες και θήκες κινητών τηλεφώνων) απομίμηση διαφόρων εταιρειών.

Η προανάκριση, διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου, ενώ οι συλληφθέντες θα  οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook